• 1398/03/19 - 12:20

سخنرانی دکترجمالی زاده در جمع نمازگزاران عید سعید فطر

درمحل مصلای امام خامنه ای (مدظله العالی)در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون

سخنرانی دکترجمالی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در جمع نمازگزاران عید سعید فطر درمحل مصلای امام خامنه ای (مدظله العالی)در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون
دکترجمالی زاده درجمع نمازگزارن گفت:در حال حاضر مهمترین علتی که موجب مرگ ومیر زودرس اماقابل پیشگیری می باشد بیماریهای قلبی عروقی هستند و بیماری فشارخون مهمترین بیماری ست که می تواند این مشکلات را ایجادنماید.
وی توضیح داد:برای آگاهی مردم از عوارض این بیماری،طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا ازسوی وزارت بهداشت درکشوراز تاریخ17خردادشروع و تا تاریخ15تیرماه ادامه خواهدداشت .کلیه افرادبالای30سال،زنان باردار وبیماران کلیوی شامل این طرح می شوندو این افراد جهت کنترل فشارخون به مراکزوخانه های بهداشت،پایگاههای بهداشتی و ایستگاههای سیار که در مناطق آماده می شوند مراجعه ونسبت به سنجش فشارخون اقدام کنند یا به روش خوداظهاری فشارخون خود رادر سامانه مربوطه ثبت کنند.
جمالی زاده تاکید کرد:با تغذیه مناسب،تحرک بدنی وکنترل مستمرومنظم فشارخون از این بیماری جلوگیری می شود.مجموعه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به عنوان متولیان اصلی سلامت افراد جامعه نگران سلامتی همه افراد جامعه است و متذکر می شویم این توصیه ها راجدی بگیرید و برای سلامت خود و خانواده ها زمان صرف کنید.

• گروه خبری :