صفحه اصلی
ایمیل
sitemap
يکشنبه ٣٠ دی ١٣٩٧
صفحه اصلی > نظر سنجی دانشجویی 

دانشجوی گرامی:

به منظور جمع بندی نظرات شما عزیزان در جهت برنامه ریزی بهتر و ارتقاء سطح بهداشت و کیفیت غذا خواهشمند است پرسشنامه زیر را به دقت تکمیل فرمائید.

کد ملی:

*
وضعیت خوابگاهی خوابگاهی غیر خوابگاهی
نام خوابگاه ( چنانچه در خوابگاه ساکن هستید نام آنرا ذکر کنید)
سوالات
برنامه غذایی تا چه اندازه رضایت بخش می باشد خوب متوسط ضعیف
رعایت نظافت و بهداشت کارکنان سلف سرویس را چگونه ارزیابی می کنید خوب متوسط ضعیف
رعایت ادب و احترام از طرف کارکنان را چگونه ارزیابی می کنید خوب متوسط ضعیف
تنوع غذایی را چگونه ارزیابی می کنید خوب متوسط ضعیف
بهداشت محل توزیع غذا را چگونه ارزیابی می کنید خوب متوسط ضعیف
رعایت بهداشت فرد توزیع کننده را چگونه ارزیابی می­کنید خوب متوسط ضعیف
ساعات توزیع غذا را چگونه ارزیابی می­کنید خوب متوسط ضعیف
وضعیت بهداشتی ظروف ، قاشق و چنگال را چگونه ارزیابی می­کنید خوب متوسط ضعیف
کیفیت نان توزیع شده را چگونه ارزیابی می­کنید خوب متوسط ضعیف
سرعت عملکرد پرسنل توزیع غذا را چگونه ارزیابی می­کنید خوب متوسط ضعیف

حضور به موقع توزیع غذا در وعده شام را چگونه ارزیابی می­کنید

خوب متوسط ضعیف
غذا به صورت گرم وبا دمای مناسب سرو میگردد خوب متوسط ضعیف

نظرتان را در خصوص کیفیت غذاها در برنامه غذایی هفتگی اعلام نمائید :

چلو کباب کوبیده

خوب متوسط ضعیف

چلو جوجه کباب

خوب متوسط ضعیف

زرشک پلو با مرغ

خوب متوسط ضعیف

عدس پلو خوب متوسط ضعیف
استانبولی پلو خوب متوسط ضعیف
ماکارونی خوب متوسط ضعیف
کشک بادمجان خوب متوسط ضعیف
چلو خورشت قیمه خوب متوسط ضعیف
چلو خورشت قورمه­سبزی خوب متوسط ضعیف
چلو خورشت کرفس خوب متوسط ضعیف
چلو خورشت بادمجان خوب متوسط ضعیف
خوراک مرغ خوب متوسط ضعیف
شینسل مرغ خوب متوسط ضعیف
چلو کوبیده مرغ خوب متوسط ضعیف
خوراک قارچ و مرغ خوب متوسط ضعیف
چلو ماهی قزل خوب متوسط ضعیف
سالادالویه خوب متوسط ضعیف
چلو کباب خوب متوسط ضعیف
لوبیا پلو با گوشت خوب متوسط ضعیف
شوید پلو با تن ماهی خوب متوسط ضعیف
چلو رولت گوشت خوب متوسط ضعیف
چلو مرغ زعفرانی خوب متوسط ضعیف
فلافل خوب متوسط ضعیف
عدس پلو با گوشت خوب متوسط ضعیف
دمپخت مرغ خوب متوسط ضعیف
عدسی خوب متوسط ضعیف
خوراک کوبیده گوشت خوب متوسط ضعیف
خوراک لوبیا با قارچ تخم­مرغ سیب­زمینی خوب متوسط ضعیف
خورشت قیمه الو خوب متوسط ضعیف
خورشت قیمه بادمجان خوب متوسط ضعیف
چلو کباب میکس خوب متوسط ضعیف
دورچین ها:
ماست خوب متوسط ضعیف
ترشی خوب متوسط ضعیف
خیارشور خوب متوسط ضعیف
نان باگت خوب متوسط ضعیف

دوغ

خوب متوسط ضعیف

گوجه خوب متوسط ضعیف
سس خوب متوسط ضعیف
میوه خوب متوسط ضعیف
ماست موسیر خوب متوسط ضعیف
لیموترش خوب متوسط ضعیف
دلستر خوب متوسط ضعیف
ماست خیار خوب متوسط ضعیف
سوپ خوب متوسط ضعیف
سبزی خوب متوسط ضعیف
سالاد خوب متوسط ضعیف
ترشی خوب متوسط ضعیف
زیتون خوب متوسط ضعیف
صبحانه:

شیر 1 لیتری + 2 عدد کره 50 گرمی+ مربا 200گرمی + نان لواش

خوب متوسط ضعیف

شیر 1 لیتری+یک بسته خرما+4عدد تخم­مرغ+پنیر300 گرمی+خامه200گرمی+نان لواش

خوب متوسط ضعیف

شیر1لیتری پنیر300گرمی­­+گوجه و خیار 2 عدد + 5 عدد تخم­مرغ­+نان لواش

خوب متوسط ضعیف

شیر 1 لیتری + حلوا 200 گرمی + خامه 200 گرمی + عسل تک نفره 3 عدد + کره 50 گرمی 2 عدد + نان لواش

خوب متوسط ضعیف
انتقادات و پیشنهادات جهت اصلاح امور

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
[عضویت]

  نظر سنجی آمار بازدیدکنندگان   
آیا از نحوه نوبت دهی کلینیک ها به صورت غیر حضوری رضایت دارید؟

بله کاملا راضی هستم
نسبتأ خوب است
خیر اصلا رضایت ندارم

 

 

 بازدید این صفحه : 397
 بازدید امروز : 1703
 کل بازدید : 21991858
 بازدیدکنندگان آنلاين : 14
 زمان بازدید : 0.7344

 

 

 

آدرس:رفسنجان-بلوار امام علی(ع)- سازمان مرکزی - کد پستی:7717933777

 تلفن:42-03434280038 نمابر:3-03434280071 ایمیل:info@rums.ac.ir

 طراحی و اجراء مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می باشد

Copyright © 2011 www.rums.ac.ir - All rights reserved

home | site map | about city | about university | rss