• 1402/10/08 - 11:52
با شعار «جوانی جمعیت و فرزند آوری »

اولین جشنواره فرهنگی و هنری رویش سبز شهرستان رفسنجان برگزار شد

اولین جشنواره فرهنگی و هنری در راستای جوانی جمعیت و فرزند آوری"رویش سبز"با حضور گروههای مختلف هنر دوست و هنرمند در بخش های نقاشی، کاریکاتور، عکاسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، روز گذشته به همت  دانشگاه علوم پزشکی و همکاری شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اولین جشنواره فرهنگی هنری در راستای جوانی جمعیت و فرزند آوری در رفسنجان و با استقبال گروه های مختلف هنردوست  در بخش های  نقاشی، کاریکاتور و عکاسی در مجموعه خجسته آگاه برگزار شد.

این جشنواره که با هدف ترویج فرزند آوری و جوانی جمعیت مورد استقبال قرار گرفت به موضوع های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، هرفرزند هدیه ای از بهشت، عوارض تک فرزندی، ایران جوان بمان، بحران سالمندی، خانواده شاد و فرزندآوری پرداخته است که در بخش عکاسی تعداد ۶۰ اثر از سراسر کشور به این جشنواره ارسال شده است و ۳۰ هنرمند نقاش نیز در بخش های مختلف این رشته به رقابت پرداختند.
کودکان نیز با نقاشی بر روی پارچه از این جشنواره استقبال کردند.
گفتنی است، در این روز و در حاشیه  این جشنواره غرفه جوانی جمعیت حوزه معاونت بهداشتی نیز فعال بود.

آثار هنرمندان در روز اختتامیه در بوستان جوان در معرض دید بازدید کنندگان قرار می‌گیرد.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه