• 1401/04/05 - 09:12
در جلسه شورای امنیت سلامت مطرح شد

با همدلی همه ارگان ها در بحث امنیت سلامت حوزه معاونت بهداشتی موفق خواهد شد

معاون بهداشت شهرستان رفسنجان در جلسه شورای امنیت و سلامت گفت : با همدلی همه ارگان ها در بحث امنیت سلامت حوزه معاونت بهداشتی موفق خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  معاون حوزه بهداشت شهرستان رفسنجان در جلسه شورای امنیت سلامت که 30 مرداد در فرمانداری برگزار شد گفت:
75 تا 80 درصد سلامت جنبه غیر پزشکی دارد و این بدان معناست که همه ارگانها در این زمینه کمک کننده هستند .
سلامت امنیت غذایی از اهمیت بسزایی برخوردار است .
دکتر عباس اسماعیلی اذعان کرد:حوزه بهداشتی و درمان دانشگاه  با همکاری و همدلی سایر ارگان ها موفق خواهد شد .
در این جلسه ؛موضوعات بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا،  ممنوعیت تبلیغات کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت، پشه آئدس، دامداری های غیر مجاز، دفع غیر بهداشتی فاضلاب مهمانشهر، جمعیت و فرزند آوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه