• 1404/02/01 - 18:22
  • بازدید: 402
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به مناسبت هفته ملی سلامت؛ زنگ سلامت در رفسنجان نواخته شد

زنگ سلامت در نخستین روز از هفته سلامت در دبستان دخترانه موسی ابن جعفر (ع) شهرستان رفسنجان نواخته شد.

به مناسبت هفته ملی سلامت؛
زنگ سلامت در رفسنجان نواخته شد
 
زنگ سلامت در نخستین روز از هفته سلامت در دبستان دخترانه موسی ابن جعفر (ع) شهرستان رفسنجان نواخته شد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دکتر احمد جمالی‌زاده؛ مشاور عالی و قائم‌مقام رئیس دانشگاه، در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن هفته سلامت گفت: هفته سلامت فرصتی است تا در حالی که درگیرمشغله‌ها و گرفتاریهای روزانه هستیم یک بار دیگر به مقوله سلامت که یکی از حیاتی‌ترین ارکان زندگی انسان‌هاست، توجه بیشتری شود.
 
وی ادامه داد: هفته سلامت به ما یادآوری می‌کند که سلامت نه تنها بزرگ‌ترین دارایی انسان است، بلکه پایه‌گذار هرگونه موفقیت، شادی و زندگی مؤثر و پربار نیز به شمار می‌آید.
 
دکتر جمالی‌زاده ضمن اشاره به اینکه انسان‌های سالم شرط لازم برای تشکیل یک جامعه توسعه‌یافته هستند، افزود: قطعاً جامعه‌ای می‌تواند پیشرفت و توسعه یابد که انسان‌های سالمی داشته باشد.
 
وی گفت: این هفته به ما یادآوری می‌کند که بدون داشتن یک جسم و روان سالم، امکان موفقیت وجود ندارد، اگر می‌خواهید آینده موفقی داشته باشید، باید همین امروز به فکر سلامتی خود باشید.
 
قائم‌مقام رئیس دانشگاه افزود: اگر بخواهیم جامعه‌ای سالم و موفق داشته باشیم، نباید انتظار داشت که تنها یک دستگاه یا ارگان، مانند وزارت بهداشت، در این زمینه تلاش کند. هرچند مدیریت وبرنامه ریزی بر عهده وزارت بهداشت است، اما همه دستگاه‌ها،مسئولین و نهادهای اجرایی باید کمک کنند تا هدف اصلی، یعنی سلامت شهروندان، محقق شود.
 
وی ضمن اشاره به شعار امسال هفته سلامت که «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» میباشد، بر اهمیت سلامت مادران و کودکان تأکید کرد. 
 
وی در پایان به دانش‌آموزان توصیه کرد: اگر می‌خواهند جامعه‌ای سالم داشته باشند، باید از همین سن کودکی به یکسری توصیه های بهداشتی مثل ورزش منظم، تغذیه مناسب، خواب کافی و مدیریت استرس توجه کنند.
 
دکتر عباس اسماعیلی؛ معاون بهداشتی دانشگاه نیز در ادامه مراسم بر اهمیت آموزش و ترویج فرهنگ سلامت از سنین کودکی تأکید کرد و گفت: بنیان شخصیت و سلامت از دوران کودکی شکل می‌گیرد.
 
 وی افزود: خانواده و مدرسه به عنوان نهادهای تربیتی فرزندان، نقش مؤثری در آموزش سبک زندگی سالم دارند. 
 
دکتر اسماعیلی در ادامه، ضرورت مشارکت سایر ارگان‌ها در حوزه سلامت را مورد تأکید قرار داد و خواستار توجه بیشتر به سبک زندگی و تأثیرات آن شد.
 
در پایان این مراسم، از دانش‌آموزان و مراقبین سلامت برگزیده در جشنواره علمی-مهارتی سفیران و مراقبین سلامت در مرحله شهرستان و همچنین از مراقب سلامت نمونه شهرستان تجلیل شد
 
همچنین، در حاشیه این مراسم، مسئولین حاضر از نمایشگاه کاردستی‌های بازیافتی، نقاشی‌های پویش "نه به تصادف" و جشنواره غذای سالم بازدید کردند.
 
در این مراسم مشاور عالی و قائم مقام رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش، رئیس مرکز بهداشت، رئیس بیمه سلامت شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین و مدیران شهرستان رفسنجان حضور داشتند.
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 19701
سحر فرشیدی
خبرنگار

سحر فرشیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید