• 1401/04/28 - 09:04

مصوبات ستاد بحران کرونا و تب کریمه کنگو

جلسه اضطراری ستاد بحران کرونای شهرستان در ابتدای پیڪ هفتم با حضور فرماندار و سرپرست معاونت بهداشتی رفسنجان و اعضای ستاد بحران کرونا در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان؛ در ستاد بحران کرونا و تب کریمه کنگو مصوبات زیر مقرر شد:

تمامی ادارات ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی موظف به استفاده از ماسک شوند.

با توجه به آماده سازی پایگاه های واکسیناسیون در شهر و روستاها مردم در دریافت دز یادآور واکسن اهتمام ورزند.

با توجه به بازگشت حجاج به شهر، پروتکل های بهداشتی از قبیل امتناع از دست دادن، روبوسی کردن و استفاده از ماسک رعایت شود.

نظارت بر فعالیت تالار ها بیشتر و زمان فعالیت تالارهای پذیرایی کاهش پیدا کند.

با توجه به مراسم پیش رو(جشن بزرگ روی خوش آرامش ۴)، تمامی شرکت کنندگان موظف به استفاده از ماسک هستند و محلول ضدعفونی کننده در دسترس مردم قرار گیرد.

از ابتدای سال 1401 تا به امروز  موارد ابتلا به تب خونریزی دهنده ی کریمه کنگو در شهرستان 5 مورد (قطعی و مشکوک) شناسایی شده است لذا اطلاع رسانی و آموزش در خصوص این بیماری به گروه های هدف در اولویت قرار گیرد.

دامپزشکی و جهاد کشاورزی طبق روال توجه ویژه ای به سمپاشی بر دام ها و محل نگهداری آنها داشته باشند.
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا