• 1402/07/30 - 08:17

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت گرامیداشت هفته بیمه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پیامی فرارسیدن هفته گرامیداشت بیمه سلامت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان؛ متن پیام دکتر  محمدی شاهرخی بدین شرح است:

بسمه تعالی
سوم آبان ماه سالروز تصویب قانون بیمه همگانی خدمات درمانی و آغاز هفته بیمه سلامت فرصت مغتنمی است تا یکی از خدمات ارزنده نظام مقدس جمهوری اسلامی به آحاد مردم بخصوص محرومان جامعه بیش از پیش تبیین و از خدمات شایسته و اثر گذار خادمین ملت در سازمان بیمه سلامت تشکر و قدردانی گردد.
بدون تردید، سلامت یکی از شاخصه های مهم توسعه یافتگی هر کشوری است و جامعه سالم، زمینه ساز توسعه، رشد و بالندگی در تمامی عرصه ها محسوب می شود. سازمان بیمه سلامت ایران با خرید راهبردی خدمات سلامت، پوشش بیمه سلامت همگانی برای آحاد افراد جامعه، استقرار کامل سازمان الکترونیک، همراهی در اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع و تلاش برای تامین منابع مالی پایدار موجب تسهیل دسترسی مردم ایران به خدمات سلامت شده است.

اینجانب ضمن قدردانی صمیمانه از تلاش های ارزنده کارکنان خدوم بیمه سلامت شهرستان، هفته بیمه سلامت را تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی، بهروزی و توفیق روز افزون همه این عزیزان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه