• 1402/07/04 - 09:19

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر وحید محمدی شاهرخی با انتشار پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط را گرامی داشت

متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش های بی منت و شبانه روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی های فراوان این حرفه را بجان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

امروز دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می شود.

رسالت مهندسین بهداشت محیط، تضمین بهداشت محیط اطراف ما می باشد و این عزیزان با شناسایی و کنترل عوامل محیطی تأثیر گذار بر سلامت، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روزافزون و تنوع آلاینده های محیطی در اجرای رسالت خود بر عهده دارند.

اینجانب ضمن تبریک روز ملی بهداشت محیط به همه فعالان این عرصه، برای همه همکاران دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان آرزوی سلامتی، تندرستی و توفیق خدمت بیشتر را دارم و سربلندی در خدمت به جامعه را برایتان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

✍️دکتر وحید محمدی شاهرخی
      ریاست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان