• 1401/02/15 - 03:20

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت روز ماما

دکتر وحید محمدی شاهرخی در پیامی فرارسیدن روز جهانی ماما را به جامعه بزرگ و تلاشگر این عرصه به ویژه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی
روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و خدوم است.

بدون تردید تعهد و مسئولیت پذیری قشر ماما با توجه به وظیفه خطیری که در تامین سلامت مادر و نوزاد بر عهده دارند، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت بی‌منت و صادقانه به مردم می‌اندیشند و آن را لازمه تحصیل رضایت خدا می‌دانند و بی شک، تلاش جامعه مامایی بویژه در شرایط سخت بحران کرونا ستودنی است.

روز جهانی ماما فرصتی است تا از یکی از سخت کوشترین اعضای خانواده بزرگ نظام سلامت تجلیل نمود. عزیزانی که ثمره تلاش آنها  نوید بخش حیات، نشاط و سلامتی برای خانواده ها بوده است.

اینجانب روز جهانی ماما را به یکایک ماماهای پرتلاش، دانشجویان و اساتید مامایی صمیمانه تبریک عرض نموده و برای همه این عزیزان، سلامتی و طول عمر آرزو می کنم

✍دکتر وحید محمدی شاهرخی
       سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان