• 1404/05/26 - 09:43
  • بازدید: 200
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به کشور ایران اسلامی

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به کشور ایران اسلامی

 

دکترمحمدرضا دهقانی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با صدور پیامی سالروز بازگشت آزادگان به کشور ایران اسلامی را تبریک گفت.

 

متن پیام به شرح ذیل است:

 

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

" مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا "

از مومنان مردانی هستند کـه بـه پیمانی کـه با خدا بسته بودند وفا کردند بعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و پیمان خود را دگرگون نکرده اند. (سوره ی احزاب ، ایه ی ۲۳)

۲۶ مرداد ۱۳۶۹ روز رهایی آزادمردانی است که در راه عهد و پیمانی که با خدا بسته بودند، مجاهدت و استقامت ورزیدند و توانستند در سال‌های زجر و شکنجه در برابر سخت‌ترین ناملایمات برای حفظ کیان این سرزمین ایستادگی کنند.

آزادگان، هیچ‌گاه متعلق به یک مقطع از تاریخ نیستند، بلکه همواره مانند روحی در همه ارکان این کشور و ملت جاری شده‌اند، چرا که پیام و سیره آن ها، فریاد سربلندی و شکوهمندی ملت ایران اسلامی است که برای همیشه ماندگار است و در هر زمان و میدانی می‌توان از آن بهره جست.

اینجانب سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به وطن را گرامی داشته و به همت و شجاعت آنان درود می فرستیم. همچنین این روز را به آزادگان همکار در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان شادباش گفته و وجود آنان را در این مجموعه علم و خدماتی قدر می دانیم.

 

دکتر محمدرضا دهقانی 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 21256
سحر فرشیدی
خبرنگار

سحر فرشیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید