انجام ۴۸۹ آزمایش تخصصی برروی نمونه های موادغذایی در طرح سلامت نوروزی
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو رفسنجان از انجام ۴۸۹ آزمایش تخصصی بر ۱۰۰ نمونه از انواع مواد غذایی در طرح سلامت نوروزی خبر داد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان؛مهندس افسانه رحمانی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان توضیح داد: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پرمصرف در ایام نوروز، طی بازرسی از واحدهای تولیدی و مراکز تهیه و توزیع غذا و شیرینی توسط بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بازرسان معاونت بهداشتی، تعداد ۱۰۰ نمونه مشکوک از انواع شیرینی، بستنی، سالاد و سبزی تهیه شده در رستوران ها، زولبیا و بامیه ، نان، همبرگر دست ساز و ... به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
رحمانی افزود: از کل نمونه های دریافتی ۳۰ نمونه، پس از انجام آزمون، به دلیل عدم انطباق با ضوابط به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده و مراتب جهت پیگیری به مراکز ارسال کننده نمونه، اعلام شد.
نظر دهید