• 1402/01/24 - 07:51

بیانیه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با صدور بیانیه ای به مناسبت روز جهانی قدس ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین، از آحاد مردم جهت حضور پرشور در راهپیمایی این روز دعوت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی؛ متن بیانیه بدین شرح است:

روز قدس روز حیات مجدد اسلام است. امام خمینی (ره)

جهان در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان شاهد حرکت یکپارچه امت اسلام و آزادی خواهان جهان است؛ حرکتی که با زمان شناسی، ژرف اندیشی و آینده نگری پیر فرزانه انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) پایه گذاری شد تا مسئله فلسطین، پاره تن جهان اسلام و قدس، قبله اول مسلمانان، هیچ گاه به فراموشی سپرده نشود.

حضور حماسی مردم به ویژه دانشگاهیان در مراسم روز قدس به سردمداران‌ استکبار و رژیم‌ اشغالگر قدس‌ نشان‌ خواهد داد مسأله‌ فلسطین‌ در صدر مسائل‌ دنیای‌ اسلام‌ قرار دارد و تمامی‌ مسلمانان جهان‌ در سرنوشت‌ آن‌ دخیل‌ هستند و آنان باید دست به دست هم دهند و در مقابل دژخیمان و ددمنشان بایستند.

دانشگاهیان علوم پزشکی رفسنجان نیز در میان صفوف مردم غیور و دلاور ایران اسلامی، آماده شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس، این یادگار گرانقدر امام عظیم‌الشأن و دعوت‌کننده همگان بر این فریضه سیاسی الهی می‌باشند.

وعده همه ما ۲۵ فروردین ماه آخرین جمعه ماه مبارک
  • گروه خبری : اطلاعیه,اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا