• 1402/10/04 - 14:13

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان گرامی به اطلاع میرساند: شروع کلاس ها از تاریخ 21 بهمن ماه سال 1402 می باشد و همچنین جهت تحویل مدارک از تاریخ ذکر شده تا 30 بهمن ماه به آدرس رفسنجان-بلوار امام علی(ع)-دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ساختمان شماره 4 اتاق 404 خانم عبدالهی مراجعه نمایید. همچنین  دانشجویان گرامی جهت اطلاع از برنامه کلاس خود می توانند با شماره 34255900-034 تماس حاصل فرمایند.

الف)مدارک اولیه ای که باید توسط پذیرفته شده سهیمه آزاد ارائه شود:

١ .4 قطعه عکس ٤*٣ تهیه شده در سال جاری

٢ .اصل و کپی از کارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات)

3 .اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشاندهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان میباشد.

4.اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع

5.اصل یا گواهی مدرک کاردانی(فوق دیپلم برای پذیرفته شدگان نیمسال اول تا تاریخ 1402/06/31 و نیمسال دوم تا تاریخ 1402/11/30)

6.ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح لایحه نیرو انسانی) یا گواهی معافیت از آن

7.موافقت نامه رسمی از محل خدمت مبنی بر عدم هم زمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی