• 1403/07/17 - 13:27

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403 دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان گرامی به اطلاع می رساند؛ ثبت نام مجازی داوطلبان از تاریخ1403.07.21 لغایت1403.07.25 از طریق سایت  sama.rums.ac.ir انجام می شود و شروع کلاس ها از بهمن ماه سال 1403 می باشد(تاریخ دقیق متعاقبا اعلام میگردد).

جهت ثبت نام حضوری و تحویل مدارک در بهمن ماه به آدرس رفسنجان-بلوار امام علی(ع)-دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ساختمان شماره 4 اتاق 404 خانم عبدالهی مراجعه نمایید.

دانشجویان گرامی جهت اطلاع از برنامه کلاس خود از هفته آخر دی ماه می توانند با شماره 34255900-034 تماس حاصل فرمایند.

الف)مدارک اولیه ای که باید توسط پذیرفته شده سهیمه آزاد ارائه شود:

1 .4 قطعه عکس ٤*٣ تهیه شده در سال جاری
2 .اصل و کپی از کارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات)
3.اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشاندهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان میباشد.
4.اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع
5.اصل یا گواهی مدرک کاردانی(فوق دیپلم برای پذیرفته شدگان نیمسال اول تا تاریخ 31/06/1403 و نیمسال دوم تا تاریخ 30/11/1403)
6.ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح لایحه نیرو انسانی) یا گواهی معافیت از آن
7.موافقت نامه رسمی از محل خدمت مبنی بر عدم هم زمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی