برگزاری اولین کمیته قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در سال ۱۴۰۳

◀️ بیست و دومین کمیته قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، معاونین و مسئولین جوانی جمعیت در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

⏪در این جلسه، پس از ارائه گزارش عملکرد و مصوبات، نرخ موالید کلی شهرستان رفسنجان و انار در سال ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

◀️ گفتنی است؛ شهرستان انار با افزایش ۰.۴ درصد موالید و نرخ باروری کلی ۱.۶۱ و شهرستان رفسنجان با کاهش موالید ۷ درصدی و نرخ باروری کلی ۱.۶۳ و دانشگاه رفسنجان با کاهش ۶.۲ درصدی موالید و نرخ باروری کلی ۱.۶۳ در سال ۱۴۰۲ مواجه بوده است.

⏪ مهم ترین اهداف برگزاری کمیته قرارگاه جوانی جمعیت؛ تصمیم گیری در خصوص قوانین جوانی جمعیت، برنامه های معاونت ها در برگزاری هفته جمعیت، اعتبارات لازم جهت برگزاری این هفته، مداخله جهت شاخص های کارنامه جوانی جمعیت و نحوه ویزیت رایگان مادران باردار در کلینیک ناباروری در هفته جمعیت است.

{author_name}
تصویر نویسنده :