• 1404/07/21 - 14:18
  • بازدید: 443
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در بازدید سرزده دکتر محمدرضا دهقانی از کترینگ (سلف سرویس پردیس دانشگاه) اتفاق افتاد؛

از صرف نمودن غذای دانشجویی در میان دانشجویان تا بازدید از آشپزخانه کترینگ پردیس دانشگاه

در بازدید سرزده دکتر محمدرضا دهقانی از کترینگ (سلف سرویس پردیس دانشگاه) اتفاق افتاد؛

 

از صرف نمودن غذای دانشجویی در میان دانشجویان تا بازدید از آشپزخانه کترینگ پردیس دانشگاه

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دکترمحمدرضا دهقانی، سرپرست دانشگاه به منظور بررسی کیفیت غذا و نحوه سرویس دهی به دانشجویان به صورت سرزده و بدون اطلاع قبلی با حضور در کترینگ پردیس دانشگاه، از غذای دانشجویی صرف کرد.

 

 

در این بازدید سرپرست دانشگاه، بی واسطه پای صحبت و درد دل دانشجویان نشست و از آنها خواست نظرات خود درباره کیفیت غذای دانشجویی را بیان کنند.

 

 

در بخش دیگری از این بازدید، دکتر دهقانی و هیئت همراه از آشپزخانه کترینگ دانشگاه بازدید و با نیروهای شاغل در این بخش، گفت‌وگو کرد.

 

 

دکتر دهقانی در این بازدید خطاب به دانشجویان گفت: همه تلاش مدیریت و کارشناسان تغذیه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان این است که بتوانند رضایت دانشجویان را روز به روز و هفته به هفته، ارتقاء دهند.

 

 

وی در پایان دستورات لازم جهت رفع برخی از مسائل و مشکلات مطرح شده دانشجویان را صادر کرد.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 21513
سحر فرشیدی
خبرنگار

سحر فرشیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید