• 1404/03/14 - 06:28
  • بازدید: 234
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و سالروز قیام خونین مردم ایران در سال ۱۳۴۲

دکتر محمدرضا دهقانی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و سالروز قیام خونین مردم ایران در سال ۱۳۴۲، پیام صادر کرد. متن پیام به شرح ذیل است:

 
 
«امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است و تا تاریخ زنده است راه و اندیشه ایشان زنده خواهد ماند»
 
مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
 
خرداد، یادآور روزهایی است که در تاریخ این سرزمین، با اشک و افتخار در هم تنیده شده‌اند.
 
چهاردهم خرداد، روزی است که آفتاب وجود بنیان‌گذار نهضت عظیم انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، غروب کرد؛ اما پرتو اندیشه‌های بلند، ایمان خلل‌ناپذیر و روح سترگ او، همچنان بر تارک زمان می‌درخشد. مردی که با کلامی نافذ، دلی دریایی و اراده‌ای آسمانی، روح امید و استقلال را در کالبد یک ملت دمید.
 
و پانزدهم خرداد، شراره‌ای خونین از غیرت و خروش مردمی است که با نثار جان خویش، سرآغاز فصلی نو در تاریخ ایران شدند. قیامی که مشعل آن، مسیر پیروزی و عزت را روشن ساخت و برگ زرینی بر دفتر مقاومت و ایثار این سرزمین افزود.
 
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، این ضایعه جبران‌ناپذیر را در سالروز آن، به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مد ظله‌العالی)، مردم شریف ایران، دانشگاهیان عزیز و خانواده معزز شهدا تسلیت عرض نموده و امیدوارم با تأسی به راه و اندیشه‌های امام راحل، در مسیر خدمت به مردم و نظام اسلامی ثابت‌قدم بمانیم.
 
دکتر محمد رضا دهقانی 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 20026
خانم حسن زاده
خبرنگار

خانم حسن زاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید