• 1399/09/09 - 12:42

«بیانیه بسیج کارمندی دانشگاه علوم پزشکی در پی وقوع شهادت دانشمند هسته ای دکتر محسن فخری زاده»

ترور ناجوانمردانه دانشمند برجسته، مجاهد و نخبۀ ارزشمند دفاعی کشور، شهید دکتر محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را به محضر حجت ابن الحسن(عج)، مقام معظم رهبری، دانشگاهیان و عموم مردم شهیدپرور ایران اسلامی تسلیت عرض می نماییم.

↖️من المؤمنين رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه عليه ۖ فمنهم من قضىٰ نحبه ومنهم من ينتظر ۖ وما بدّلوا تبديلًا

ترور ناجوانمردانه دانشمند برجسته، مجاهد و نخبۀ ارزشمند دفاعی کشور، شهید دکتر محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را  به محضر حجت ابن الحسن(عج)، مقام معظم رهبری، دانشگاهیان و عموم مردم شهیدپرور ایران اسلامی تسلیت عرض می نماییم.

بسیج دانشگاه علوم پزشکی ضمن محکوم کردن  این اقدام تروریستی، به دشمنان قسم خوردن نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام میدارد: این اقدامات بزدلانه مسلما هیچ حاصلی برای آنها نخواهد داشت و پیشرفت کشور عزیز ما در تمامی حوزه‌های علمی، نظامی، هسته‌ای، موشکی و غیره با سرعتی بیشتر از گذشته پیش خواهد رفت. و با اینگونه حرکات جلوی رشد علمی را نمی توان گرفت.

«ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/ عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری»

کلام آخر، با توجه به فرموده مقام معظم رهبری

«دوران بزن و در رو تمام شده-یکی بزنی ده تا میخوری»

بر این اساس ما بسیجیان از مسئولین محترم نظام خواهان انتقام سخت هستیم .

بسیج کارمندی شهید نعمتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی