• 1399/11/22 - 13:30

آغاز واکسیناسیون علیه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

واکسیناسیون علیه کووید۱۹ همزمان با سراسر کشور از امروز در بیمارستان رفسنجان با تزریق به پنج نفر از پرسنل کادر درمان بخش آی سی یو این بیمارستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ، علی اسماعیلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در حاشیه آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در بیمارستان رفسنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با واکسیناسیون کشوری خوشبختانه سهمیه رفسنجان دریافت نیز دریافت شد و امروز اولین تزریق آغاز می شود.

وی افزود: واکسن تزریقی اسپوتنیک وی روسی است و ۲۱ روز آینده دوز بعدی آن تزریق خواهد شد.

اسماعیلی خاطر نشان کرد: امیدواریم این فراگیر شدن موج واکسیناسیون همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی باشد تا بتوانیم بر این بیماری شدید و کشنده غلبه کنیم.

وی تصریح کرد: این واکسیناسیون ابتدا به پزشکان شاغل در ای سی یو و سپس سایر کادر درمان و بهداشت انجام می شود و بیماران پرخطر، زمینه ای، جانبازان، سالمندان در الویت های بعدی هستند و به تدریج اعلام و انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بر اساس برنامه ملی واکسیناسیون انجام خواهد شد و هیچ واکسنی در خارج از بیمارستان توزیع نمی شود، شهروندان نیز برای تهیه واکسن به جایی مراجعه نکنند.

گفتنی است دکتر ضیا نویدی متخصص بی هوشی بخش آی سی یو بیمارستان رفسنجان، اولین تزریق کننده واکسن کرونا بود.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی