• 1399/11/06 - 11:41

بازدید سر زده دکتر جلالی نماینده مردم از سایت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پژشکی رفسنجان ؛ دکتر حسین جلالی نماینده مردم شهرستان رفسنجان و انار از مقبره شهدای گمنام، خوابگاه های در حال ساخت و سلف مرکزی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم  پژشکی رفسنجان ؛ دکتر حسین جلالی نماینده مردم شهرستان رفسنجان و انار از مقبره شهدای  گمنام، خوابگاه های در حال ساخت و سلف مرکزی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بازدید کرد

در این بازدید دکتر مظفری معاون توسعه دانشگاه ضمن بیان روند تاسیس و راه اندازی این واحد از ابتدای امر تا کنون گفت : کلنگ سایت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال 1385 در زمینی به مساحت 320 هکتار به زمین زده شد که اولین طرح علاوه بر حصار کشی و درختکاری این مجموعه،  دانشکده پزشکی با مساحت ۱۰ هزار متر مربع بود که امروز مورد بازدید آقای جلالی نماینده مردم رفسنجان قرار گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: همچنین جلالی از بزرگترین کلینیک جنوب شرق کشور ، دانشکده پزشکی بازدید و از خوابگاه به مساحت 3500 متر مربع  که تا کنون برای آن 14 میلیارد تومان هزینه شده و برای اتمام آن به اعتباری بالغ بر 11 میلیارد نیاز است از نزدیک بازدید کرد.

وی افزود: 2500 مترمربع سالن ورزشی که تا کنون برای آن سه میلیارد هزینه شده و به اعتبار 9 میلیاردی نیاز است از دیگر طرح هایی بود که مورد توجه دکتر جلالی قرار گرفت.

مظفری بیان کرد: دفتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی در شش طبقه که تا کنون برای ساخت آن، هشت میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن نیاز به 40 میلیارد تومان اعتبار است، کتابخانه و موتورخانه دانشگاه علوم پزشکی که یک هزار و 900 متر مربع مساحت دارند و  قریب  به 1.5 میلیارد هزینه شده است و برای تکمیل آن به 12 میلیارد تومان و همچنین سالن همایش به مساحت 2700 مترمربع که 3.5 میلیارد هزینه شده و برای تکمیل آن نیاز به 18 میلیارد اعتبار است یاری و همراهی نماینده را میطلبد .

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: درخواست دانشگاه علوم پزشکی از آقای جلالی بحث زمین بود که قول مساعد داده شد تا هماهنگی لازم در این زمینه انجام شود و سند 110 هکتاری که مصوب شده اخذ شود و در خصوص ردیف بودجه انار، مرکز رشد و 19 هزار مترمربع فضای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در مجلس شورای اسلامی رایزنی شود. در این بازدید معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آقای دکتر حاجی زاده نیز تیم را همراهی کردند.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی