بررسی آخرین وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
طی فوت یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو، آخرین وضعیت این بیماری در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت : تب کریمه کنگو یک بیماری خطرناک و مشترک بین انسان و حیوان است که با فرا رسیدن فصل گرما شیوع پیدا می کند و تب کریمه کنگو یا همان تب خونریزی دهنده که بیماری ویروسی است در اثرتماس با گوشت و یا حیوان آلوده و گزش نوعی کنه منتقل میشود.
ایشان بیان داشت افراد در صورت مشاهده علائم بیماری در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند و شهروندان لازم است به منظور حفظ ایمنی و سلامت خود جهت جلوگیری از ابتلا به این بیماری گوشت خام خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایند و در نهایت پس از گذشت زمان لازم گوشت را با دستکش قطعهبندی و آماده مصرف نمایند.
دکتر محمدی شاهرخی در خصوص این فوتی بیماری تب کریمه کنگو گفت : طی ابتلای یکی از شهروندان به بیماری تب کریمه کنگو که ایشان دامپزشک نیز بوده است، سه شنبه ساعت ۲۳ به بیمارستان مراجعه و بستری گردیده ولی متاسفانه بعد از چند ساعت روز چهارشنبه تقریبا ساعت دو و پنجاه دقیقه فوت شدند.
به گفته دکتر محمدی شاهرخی: برخی از علائم این بیماری طبق گزارش های ثبت شده شامل سردرد، تب بالا، کمردرد شدید، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی است.
نظر دهید