• 1402/07/25 - 12:34
  • بازدید: 99
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تشریح عملکرد اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی

معاون غذاو داروی شهرستان رفسنجان عملکرد اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی را تشریح کرد.

 
 
 
 
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان؛معاون غذا و داروی شهرستان رفسنجان 
سلامت جامعه را در گرو انتخاب، نگهداری و مصرف صحیح مواد غذایی دانست و گفت: اطلاع رسانی در ارتباط با غذا از جمله نیازهای جوامع بشری امروز است. ضعف در اطلاع رسانی و اندک بودن اطلاعات جامعه پیرامون غذای سالم موجب می‌شود سلامت مردم جامعه دچار تهدید شده و بیماری های مختلف بروز نمایند . 
 
مهسا حسنی پور ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهرماه را یاد آور شد و افزود: این روز  به نام روز جهانی غذا نام گذاری شده است با توجه به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی در روز غذا « آب غذا است، آب زندگی است » سلامت آب مصرفی تاثیر زیادی در سلامتی افراد جامعه دارد. 
 
او ادامه داد: اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی شهرستان رفسنجان از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد. هدف کلی این مجموعه ایجاد نظام نظارتی مستمر جهت ارتقائ سطح ایمنی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی است و در این راستا فعالیت های  متعددی انجام میدهد.
حسنی پور نظارت بر ایمنی، سلامت، کیفیت مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در کارخانجات و کارگاه های تحت پوشش را از فعالیت های اداره نظارت بر مواد غایی و آشامیدنی خواند و افزود: 
نمونه برداری از محموله های صادراتی پسته به مقصد اتحادیه اروپا،
بازدید از مراکز نگهداری مواد غذایی شامل انبارها و مراکز پخش و سردخانه ها.
صدور، تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی بهره برداری و ساخت. 
نمونه برداری از فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی از واحد‌های تولیدی تحت پوشش و ارسال به آزمایشگاه کنترل و بررسی عدم انطباق ها از دیگر فعالیت های این مجموعه است . 
وی آموزش مسئولین فنی و گروه های هدف، 
پیگیری شکایات وارده و اطلاع رسانی را نیز یاد آور شد و اضافه کرد: 
پاسخگویی به استعلام های رسیده از سایر ارگان ها، همکاری با معاونت محترم بهداشتی در کنترل سطح عرضه، همچنین انجام طرح های مختلف سازمان غذا و دارو مانند، prps,  pms, پایش فرآورده های تراریخته، پایش باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، غنی سازی فرآورده های غذایی و ... از دیگر وظایف این اداره است.
 
دکتر مهسا حسنی پور در ادامه  گزارشی از فعالیت های این اداره در یکسال گذشته ارائه داد و گفت: 
تعداد کل واحد‌های تولیدی احداث شده :۵۶
تعداد کل پروانه های بهداشتی صادر شده : ۲۲۸
تعداد کل بازرسی های انجام شده :۵۴۰
تعداد اقلام نمونه برداری شده از سطح عرضه: ۲۶۵
تعداد اقلام نمونه برداری شده پایش باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی : ۲۰۰
تعداد مکاتبات انجام شده با سایر ارگان ها : ۱۹۹
تعداد پروانه های بهره برداری صادره : ۲۰
تعداد شکایات رسیدگی شده :۸۶ است .
او در ادامه این روز را خدمت همکاران و دست اندرکاران این حوزه در دانشگاه و معاونت غذا و دارو تبریک گفت از زحمت های متعهدانه ایشان قدر دانی کرد.
 
 
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 15691

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید