• 1398/08/13 - 09:25

تمدید آگهی فراخوان مناقصه عمومی دومرحله ای

بهسازی فونداسیون و زیر زمین ساختمان بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان

با توجه به تعطیلات ایجاد شده در ماه جاری مدت زمان شرکت نمودن در مناقصه دو مرحله اي بهسازي فونداسيون و زير زمين ساختمان بيمارستان حضرت علي ابن ابيطالب(ع) رفسنجان به شماره 8842 ثبت شده در سایت الکترونیکی دانشگاه تا تاریخ 98/08/18 تمدید گردید لذا از متقاضیان محترم دعوت بعمل می آید.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی رفسنجان در نظر دارد با رعایت قانون برگزاری مناقصات، پروژه مشروحه ذیل را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله ای به پیمانکاران واجد شرایط واگذار نماید.
مشخصات پروژه:
• عنوان پروژه : بهسازی فونداسیون و زیر زمین ساختمان بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان
• محل پروژه : رفسنجان
• مدت اجرا : 9 ماه شمسی .
• برآورد اولیه : مبلغ 17،427،299،945ریال بر مبنای فهرست بهای پایه سال 1398 و برآورد بر اساس بخشنامه شماره 842/1088-54/102 مورخ 3/3/1378 اجرای کارهای ساختمانی به صورت فهرست بهایی
• اعتبار طرح: غیر عمرانی
• مبلغ تضمین شرکت در مناقصه : 871،365،000 ریال می باشد که بایستی بصورت ضمانت نامه بانکی با اعتبار به مدت 3 ماه از تاریخ بازگشایی پاکات و قابل تمدید به مدت 3 ماه دیگر در صورت درخواست مناقصه گزار و یا واریز نقدی، تهیه و در پاکت الف تحویل مناقصه گزار گردد .
• حداقل شرایط پیمانکاران جهت شرکت در مناقصه :
• دارا بودن حداقل رتبه 5 در رشته ساختمان و ابنیه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور .
• دارا بودن حسن سابقه و تجربه قبلی کافی .
• دارا بودن توان مالی و تجهیزاتی کافی .
محل و مهلت دریافت اسناد:
• متقاضیان واجد شرایط ذکر شده می توانند با مراجعه به امور قرارداد های دانشگاه (واقع در رفسنجان - بلوار امام علی (ع)- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی رفسنجان) نسبت به دریافت اسناد اقدام نمایند .
• مهلت دریافت اسناد : از روز یکشنبه مورخ 28/7/98 تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1/8/98 می باشد .
• مدت اعتبار پیشنهادات: 3 ماه از تاریخ بازگشایی پاکات می باشد .
• مهلت و محل تحویل پاکات : دفتر حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی رفسنجان و تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 18/8/98 می باشد .
• تاریخ و محل بازگشایی پاکات ج : روز دوشنبه مورخ 20/8/98 دفتر معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی رفسنجان می باشد .
• هزینه درج آگهی روزنامه بر عهده برنده مناقصه می باشد .

• گروه خبری : اطلاعیه,مناقصات