توصیه های بهداشتی ماه محرم
توصیه های بهداشتی ماه محرم به منظور پیشگیری از بیماری ها بخصوص سویه جدید ویروس کرونا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی،
با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامتی عزاداران رعایت نکات زیر الزامیست:
���� مسئولین محترم ایستگاه های صلواتی و موکب ها از توزیع شربت خودداری نموده و نسبت به عرضه مواد غذایی گرم مانند چای ( شیرین یا قند بسته بندی) و شیر کاکائو یا مواد غذایی بسته بندی اقدام نمایند.
���� هیئت های محترم ،
به منظور پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از ذبح دام جلوی هیئت و در خیابان خودداری نمایید.
����با توجه به رنگ بندی و وضعیتح نارنجی در مکان های مسقف حداکثر با 50 درصد ظرفیت و با رعایت فاصله اجتماعی به مدت 90 دقیقه عزاداری نمایید.
����توصیه می شود نذورات به صورت خام توزیع شود و در صورتی حتماً باید پخت شود به صورت بیرون بر توزیع شود.
����از آب مطمئن و بهداشتی در تهیه مواد غذایی استفاده شود.
���� از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی بیش از 2 ساعت خودداری کنید.
���� از ظروف پلی استایرن ( ظروف پلاستیکی شفاف و نازک)برای غذای گرم استفاده نشود.
نظر دهید