• 1400/10/21 - 12:02
در جهت خدمت به بیماران نیازمند:

حضور ۳۰ جراح جهادی در رفسنجان

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان، جلسه هماهنگی حضور تیم جهادی جراحی استان کرمان، به منظور درمان بیماران نیازمند رفسنجانی با حضور رئیس اداره خیرین دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان و اعضای هیأت ‌مدیره خیریه پیک سلامت برگزار شد.

در این جلسه شمسی نیا مدیر موسسه خیریه ثامن الحجج مرکز بیماریهای خاص استان کرمان درباره تیم جهادی جراحی گفت: این تیم ۳۰ نفره که اغلب متخصصین مغز و اعصاب و ستون فقرات هستند؛  عمل‌های جراحی را به صورت رایگان برای  بیماران نیازمند انجام می‌دهند.

همچنین در این جلسه دکتر نجم الدینی حضور این تیم جراحی را در رفسنجان مغتنم شمرد و افزود امیدواریم بتوانیم با هماهنگی‌های که انجام می شود گرهی از مشکلات بیماران نیازمند باز کنیم.

در پایان این جلسه مقرر گردید:

- دکتر کهنوجی عضو هیات مدیره خیریه پیک سلامت هماهنگی های لازم را با مسئول تیم  جهادی جراحی جهت ویزیت و انجام اعمال جراحی انجام دهند.

- اولویت بندی و اطلاع رسانی به بیماران نیازمند توسط موسسات خیریه شهرستان با هماهنگی موسسه خیریه پیک سلامت انجام شود.

- پس از اطلاع رسانی و مشخص شدن لیست بیماران نیازمند اعمال جراحی با بیمارستان‌های سطح شهرستان جهت انجام عمل هماهنگی شود.

#روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان

• گروه خبری : اخبار دانشگاه