• 1398/04/05 - 08:52
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت

طرح ریشه کنی هپاتیت c به مدت سه سال در رفسنجان به اجرا در خواهد آمد.

دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از نشست با مسئولین و مقامات شهرستان رفسنجان در خصوص طرح ملی ریشه کنی هپاتیت C در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش آفرینی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در تحقیقات و پژوهش های علمی بیان کرد:
تصمیم گرفتیم یکی از برنامه های پژوهشی و تحقیقاتی در رابطه با درمان بیماری هپاتیت C را در رفسنجان آغاز کنیم.
در سطح ملی برنامه حذف هپاتیت C از ایران را داریم که در رفسنجان به صورت پایلوت است تا به طور کامل آن را در این شهرستان ریشه کن کنیم و سپس در کل کشور نیز به مرور زمان آن را حذف کنیم.
با مسئولین شهر و دانشگاه علوم پزشکی و خیرین این برنامه ریزی انجام شده تا به مدت 3 سال هپاتیت C را از رفسنجان حذف کنیم و برنامه ریزی های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و وزارت بهداشت در این راستا از هفته آینده در این شهرستان آغاز می شود.
در ادامه دکتر ملک زاده و هیئت همراه از مرکز مطالعات کوهورت بازدید و نشستی صمیمی با اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان مسئولین و مجریان مطالعه کوهورت نیز داشتند.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی