• 1402/11/12 - 11:52

عملیات ساخت بیمارستان امام حسین بزودی از سر گرفته می شود

عملیات ساخت بیمارستان امام حسین بزودی از سر گرفته می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:

*عملیات ساخت بیمارستان امام حسین بزودی از سر گرفته می شود*

����ریاست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه از شروع مجدد عملیات ساخت بیمارستان 106 تختخوابی امام حسین پس از هشت سال وقفه خبر داد.

▪️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان؛ دکتر وحید محمدی شاهرخی در جمع خبرنگاران رفسنجانی با اشاره به پروژهای نیمه تمام این دانشگاه گفت: پروژه ساخت بیمارستان ۱۰۶ تختخوابی امام حسین(ع) پس از هشت سال وقفه امسال ازسر گرفته می شود. همچنین برای احداث یک بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی جدید در سایت دانشگاه مجوز گرفته شده است و کلنگ زنی آن هم در آینده نزدیک انجام خواهد شد .

*راه اندازی بیمارستان ۴۶ تختخوابی انار*

▪️دکتر محمدی درباره راه اندازی بیمارستان انار گفت: خوشبختانه در منطقه انار بیمارستان ۴۶ تختخوابی ولیعصر را راه اندازی کرده ایم و انشاالله با حضور یکی از مقام های وزارتخانه  نیز به صورت رسمی افتتاح می شود. لازم به ذکر است دستگاه سی تی اسکن این بیمارستان نیز در روزهای آینده نصب و راه اندازی می شود و هفته آینده در انار می توانیم سی تی اسکن هم بگیریم. این دستگاه از نوع ۱۶ اسلایس است که از پیشرفته ترین دستگاه های سی تی اسکن محسوب می شود.

▪️رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در بخش دیگری از سخنانش به مراکز درمانی مرادی و نیک نفس اشاره کرد و گفت: اتفاق بسیار خوبی که در بیمارستان نیک نفس افتاد این بود که درجه اعتباربخشی و ارزشیابی آن از درجه دو به درجه یک ارتقا پیدا کرد و این نشان می دهد که خدمات این مرکز ارتقا پیدا کرده آسا. همچنین در بیمارستان مرادی نیز دستگاه«فیکو» که برای اعمال چشم پزشکی استفاده می شود، چند ماهی ست که به مردم خدمت رسانی می کند.

*خدمات بهداشتی*

▪️دکتر وحید محمدی شاهرخی با اشاره به شاخص های حوزه بهداشتی گفت: نرخ مرگ و میر نوزادان در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۱/۱۸ درصد کاهش پیدا کرده است هرچند که این مقدار باید کمتر شود. میزان غربالگری بیماران سرطانی در رفسنجان هم دو برابر نورم کشوری است. همچنین میزان حمایت از سالمندان با توجه به سنجه هایی که در سال گذشته که ارزیابی شدیم حدود ۱۲ درصد افزایش داشته ایم و از حدود ۳۰ درصد به ۴۱/۲ درصد رسیده ایم. در پویش ملی دیابت و فشارخون هم که این اواخر داشتیم رتبه پنجم را در بحث غربالگری در اختیار داریم که هدف وزارتخانه غربالگری ۷۰ درصدی جمعیت تحت پوشش بود که خوشبختانه ما توانستیم به عدد ۹۶ درصد برسیم.

▪️دکتر محمدی ادامه داد: در حوزه بهداشت پروژه هایی که کلنگ زنی شده اند آماده افتتاح هستند که می توان به احداث خانه های پزشک لاهیجان، احمدآباد دفعه و عرب آباد همچنین خانه بهداشت کوثرریز، خنامان، ناصریه و همت آباد آگاه و توسعه خانه های بهداشت حسین آباد نوق، نوش آباد و خانه پزشک وسرایداری جعفرآباد و سرایداری جوادیه نوق اشاره کرد. در منطقه کشکوئیه علیرغم اینکه دانشگاه وظیفه ای برای راه اندازی کلینیک تخصصی نداشت اما با توجه به جمعیت و نیاز این منطقه کلینیک تخصصی با حضور پزشک متخصص داخلی، اطفال و رادیولوژی و با نصب دستگاه سونوگرافی راه اندازی شده است.

▪️همچنین در جهت کاهش مصرف مواد مخدر و آسیب های اجتماعی، مجوز هجده مرکز سوء مصرف مواد مخدر و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق روستایی صادر شده است تا افرادی که اعتیاد دارند و رها شده اند به صورت دولتی از خدمات این مراکز استفاده کنند.

*مقام اول رشد فناوری*

▪️دکتر محمدی در حوزه پژوهش به کسب مقام اول دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در زمینه «سرعت رشد فناوری» در بین دانشگاه های تیپ ۲ اشاره کرد و آن را بستر بسیار مهم در راستای ارائه خدمات بهتر در حوزه های درمان، بهداشت و آموزش دانست.

*پذیرش دانشجوی بین الملل*

▪️رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با توجه به راه اندازی سه رشته در مقطع دکتری گفت: ما در حوزه آموزش توانستیم مجوز جذب دانشجو در مقطع دکتری در رشته های بیوشیمی، اپیدمیولوژی و پرستاری را کسب کنیم. همچنین برای اولین بار دانشجوی بین الملل در رشته پزشکی پذیرش کردیم. درحال حاضر هم در چهار رشته داخلی، اطفال، رادیولوژی و بیهوشی پذیرش دستیاری را داریم و این موجب می شود سطح علمی و خدماتی که به بیماران ارائه می شود، سطح بالایی باشد.

*تاییدیه آزمایشگاه مواد غذایی*

دکتر محمدی درباره اقدامات آزمایشگاه مواد غذایی بیان کرد: دستگاه hplc دومی به آزمایشگاه مواد غذایی اضافه شده است که در بحث صادرات پسته موثر است و در بازدیدی که گروه اروپایی از آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه داشتند این آزمایشگاه را به عنوان کریدور ثبت تایید کردند و تمامی پسته ای که از این منطقه صادر می شود توسط این آزمایشگاه تایید تا قابل ارائه به بازار اروپا شود

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
خانم حسن زاده