• 1402/08/21 - 08:48

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دوره تکمیل ظرفیت سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان گرامی به اطلاع میرساند: ثبت نام به صورت الکترونیکی از طریق سامانه  sama.rums.ac.ir در تاریخ 22/06/1402 انجام می گردد. خواهشمند است از مراجعه حضوری و تماس تلفنی با واحدهای مربوطه جداً خودداری فرمائید. لازم به ذکر است تحویل مدارک متعاقبا اعلام میگردد که داوطلبین با همراه داشتن اصل مدارک ثبت نامی به آدرس رفسنجان-بلوار امام علی(ع)-دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ساختمان شماره 4 اتاق 404 به کارشناس تحصیلات تکمیلی خانم عبدالهی مراجعه نمایند.

مدارک اولیه ای که باید توسط پذیرفته شده سهیمه آزاد ارائه شود:

١ .4 قطعه عکس ٤*٣ تهیه شده در سال جاری

٢ .اصل و کپی از کارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات)

٣ .اصل وکپی دانشنامه کارشناسی و ریز نمرات و یا مدرکی که نشان دهنده فراغت ازتحصیل باشد.

4 .اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشاندهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان میباشد.

5 .مدارک و مستندات ٢ سال سابقه کار بالینی حداکثر تا تاریخ ٣١/٦/١٤٠٢ با مدرک کارشناسی (سابقه کار قبل از اتمـام دوره کارشناسـی قابـل قبول نمیباشد)

6 .فرم تکمیل شده مخصوص معدل برای دانشجویان ترم آخر

7.فرم تکمیل شده مربوط به سهمیه بومی برای پذیرفته شدگان این سهمیه

9.مدارک مربوط به انصراف قطعی برای دانشجویان انصرافی مقطع کارشناسی ارشد