• 1400/07/04 - 12:31

مراحل ثبت نام غیر حضوری و پذیرش مجازی دانشجویان جدیدالورود 1401-1400

جهت اطلاع و آماده سازی مدارک

مرحله 1 - مدارک ذیل را جهت بارگذاری در سایت آماده و از تمام آنها اسکن با فرمت jpg با حجم حداقل 300 kb تهیه نمائید و در نهایت جهت ثبت نام به لینک http://sama.rums.ac.ir ( مرحله 2) مراجعه نمائید.

1-1- تمام صفحات شناسنامه

1-2- کارت ملی

1-3- اصل دیپلم متوسطه

1-4- اصل دیپلم پیش دانشگاهی (دانش آموزان دارای مدرک پیش دانشگاهی)

* در صورت آماده نبودن اصل دیپلم و پیش دانشگاهی، اصل گواهی موقت متوسطه و پیش دانشگاهی الزامی است.

1-5- اصل ریزنمرات متوسطه دوم

1-6- اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی (دانش آموزان دارای مدرک پیش دانشگاهی)

1-7- برگه کد رهگیری دریافتی از سایت تائیدیه تحصیلی

1-8- فرم های اداره کل آموزش را از لینک روبرو دریافت، تکمیل، امضا و سپس اسکن تهیه فرمائید.

•  تمامی دانشجویان فرم جمع آوری اطلاعات کامل دانشجو ،فرم مشخصات دانشجویی ،فرم اظهارنامه انضباطی،و یکی از سه فرم منطقه ای را تکمیل و امضا نمایند

•  تکمیل فرم اخذ تعهد از دانشجویان اموزش عالی کشور صرفا جهت دانشجویان انصرافی و فارغ التحصیل الزامی است

•  از سه فرم اخذ تعهد از منطقه 1 یا منطقه 2و3 یا مشخصات داوطلبین افغانستانی و عراق ،هر دانشجو بر اساس سهمیه قبولی در کنکور سراسری یکی از سه فرم را تکمیل و امضا نماید.

• از سه فرم تعهد تناقض معدل در صورتی که به هر دلیل تناقض در نمرات و یا معدل را دارید بر حسب مورد فرم ها را تکمیل و امضا نمایید.

1-9- کارت پایان خدمت دانشجویانی که کارت معافیت (موارد خاص، پزشکی، جانبازی و ...) یا پایان خدمت دارند.

مرحله 2- با ورود به لینک http://sama.rums.ac.ir  (سامانه هم آوا) مدارک اسکن شده مرحله اول و اطلاعات خواسته شده در لینک را بارگذاری کنید. پس از انجام فرآیند ثبت نام اینترنتی به پیامهای ارسالی در سامانه که در روزهای آتی پس از تائید مدارک و تائید کارشناس دانشگاه ارسال می گردد توجه نمائید.

* دانشجوی گرامی پس از ثبت نام کامل و دریافت شماره دانشجویی بعد از اتمام تاریخ های ثبت نام(بعد از تاریخ 1400/07/17) به سایت مراجعه و جهت دریافت پرینت انتخاب واحد اولیه اقدام نمائید و در نهایت از سامانه نوید برای برنامه کلاسی و ... استفاده نمایید.

مرحله 3- دانشجوی گرامی با تکمیل ثبت نام اینترنتی و دریافت شماره دانشجویی اصل مدارک (دیپلم، پیش دانشگاهی، اصل ریزنمرات دبیرستان، اصل فرم های تکمیل شده و امضاء شده، سه قطعه عکس، کپی صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی را با پست سفارشی به آدرس زیر ارسال نمائید و روی پاکت حتماً نام و نام خانوادگی، رشته دانشگاهی و عبارت ثبت نام دانشجو ذکر گردد.

آدرس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:

رفسنجان - بلوارم امام علی (ع) - سازمان مرکزی - ساختمان شماره 4 آموزش کل - کد پستی 7717933777

تذکر مهم :

در صورت عدم ارسال اصل مدارک تا پایان آذر ماه سال جاری، انتخاب واحد نبمسال دوم شما غیر فعال خواهد شد.

قابل توجه دانشجویان پسر

جهت دریافت معافیت تحصیلی از تاریخ  140/07/17 مراحل ذیل را انجام دهند :
1-مراجعه به سایت http://sama.rums.ac.ir قسمت درخواست جدید
2-وارد کردن اطلاعات شخصی و ثبت اطلاعات
3-پس از تایید دانشگاه ، پرینت درخواست را دریافت نمایید .
4-پرینت درخواست را دریافت و به دفاتر پلیس+10 مراجعه نمایند .
لازم به ذکر است معافیت دریافت شده باید همراه مدارک ثبت نام تا پایان آذر ماه به دانشگاه ارسال گردد .

توجه :

دانشجویانی که کارت معافیت (موارد خاص، پزشکی، جانبازی و ...) یا پایان خدمت دارند، نیازی به تکمیل مراحل فوق نداشته و بایستی تصویر کارت معافیت یا پایان خدمت خود را در سایت بارگذاری نمایند.

لازم بذکر است معافیت تحصیلی دانش آموزی به هیچ وجه قابل قبول نمی باشد.

دستورالعمل دانشجویان شهریه پرداز:

دانشجویان شهریه پرداز پس از ثبت نام مجازی و مشاهده مبلغ شهریه موظفند شهریه نیمسال اول خود را از طریق سامانه هم آوا به صورت آنلاین حداکثر تا پایان مهرماه 1400 نسبت به پرداخت 50 % شهریه و تا شروع امتحانات پایان ترم مابقی هزینه را تسویه نمایند.

لینک های مرتبط:

1- سامانه نوید rumsnavid.vums.ac.ir و یا وبسایت دانشگاه __» قسمت دانشجویان __» سامانه نوید

جهت ورود به صفحه شخصی :  نام کاربری( شماره دانشجویی)و رمز عبور sp123456

email.com@شماره دانشجویی (نام کاربری)

راهنمای ورود به سامانه نوید

دستورالعمل ارزیابی سلامت دانشجویان جدیدالورود

جهت تکمیل پرونده دانشجو با حضوری شدن کلاس های دانشگاه، دانشجو با مراجعه به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اقدام به دریافت برگه سلامت جسمانی و روانی نموده و تحویل  اداره کل آموزش دانشگاه می نماید.

• گروه خبری : اطلاعیه