• 1400/03/28 - 05:28

نظارت کارشناسان بهداشتی بر شیوه نامه های بهداشتی در روز انتخابات

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: کارشناسان بهداشتی به همراه عوامل جمعیت هلال احمر بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در تمامی شعب اخذ رأی در شهرستان های رفسنجان و انار نظارت خواهند کرد؛ مردم می توانند با خیالی آسوده در پای صندوق های رأی حاضر شوند.

دکتر احمد جمالی زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیماری کرونا از ابتدای شیوع، تا کنون نگرانی هایی را برای بشریت ایجاد کرده و در حال حاضر هم که انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در 28 خرداد ماه قرار است برگزار شود، در خصوص سلامت رأی دهندگان، عوامل اجرایی و اعضای صندوق ها لازم است نکاتی رعایت شود.

وی افزود: تدابیرو پیش بینی های لازم از سوی وزارت بهداشت و وزارت کشور اندیشیده شده و در حوزه های انتخابیه جای نگرانی در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی وجود ندارد، نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تهویه مناسب فضا و ... صورت خواهد گرفت.

دکتر جمالی زاده بیان کرد: همچنین ساعات اخذ رأی هم افزایش یافته لذا این تدابیر جهت برگزاری انتخاباتی سالم اندیشیده شده است تا سلامت همگی اعم از مردم و عوامل برگزار کننده در برابر این ویروس منحوس حفظ شود.

دکتر جمالی زاده ادامه داد: در صورت بروز کوچکترین مشکلی؛ مراتب رسیدگی خواهد شد حفظ سلامت تمامی افراد در روز انتخابات برای ما مهم است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: مردم می توانند با اطمینان کامل و با رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی کننده دست، حفظ فاصله اجتماعی و عدم تجمع در داخل فضاهای سربسته در محل اخذ رأی سلامت خود و دیگران را حفظ کنند.

وی خاطرنشان کرد: به مردم اطمینان می دهم که جای هیچ نگرانی نیست لذا با حضور پر شور خود در این انتخابات سرنوشت خوبی را برای مردم و کشور رقم بزنند و به تکلیف ملی خود عمل کنند.

وی همچنین در رابطه با افرادی که مبتلا به کرونا هستند و در بیمارستان بستری یا در خانه قرنطینه هستند هم گفت: تدابیر لازم اندیشیده شده و عوامل اجرایی از این افراد در خانه یا بیمارستان رأی گیری خواهند کرد.

🔵روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

#انتخابات_۱۴۰۰