• 1398/12/11 - 20:45

هجدهمین جلسه موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد با موضوع آگاه سازی اپیدمی کرونا ویروس برگزار شد

هجدهمین جلسه موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد با موضوع آگاه سازی اپیدمی کرونا ویروس با حضور ریاست دانشگاه و مسئولین موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هجدهمین جلسه موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد با موضوع آگاه سازی اپیدمی کرونا ویروس امروز ۱۱ اسفندماه با حضور دکتر اسماعیلی ندیمی رئیس دانشگاه و مسئولین موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر علی اسماعیلی ندیمی رئیس دانشگاه نکاتی را در خصوص آمار مبتلا به کرونا ویروس در کشور بیان کرد و افزود خوشبختانه تاکنون در شهرستان رفسنجان بیمار مبتلا به کرونا مشاهده نشده و مواردی مشکوک بستری و منتظر جواب آزمایشات ارسالی به کرمان هستیم.

همچنین وی گفت به هیچ وجه نباید به شایعات فضاهای مجازی توجه کنیم و چیزی که جهت مقابله با این ویروس مهم می باشد رعایت اصول بهداشتی است و  به مردم بویژه افراد سالمند و کسانی که بیماری زمینه ای دارند توصیه می کنیم در مکانهای شلوغ  رفت و آمد نکنند و باعث شیوع ویروس در سطح جامعه نشوند.

در این جلسه به پرسشهای حضار نیز در خصوص ویروس کرونا توسط  دکتر اسماعیلی پاسخ داده شد و در پایان موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد شهرستان نیز حمایت و تشکر ویژه خود را از پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی ابراز کرده و  مقرر شد جلساتی با دهیاریها و بخشداریها در خصوص کمک به جلوگیری از شیوع کرونا ویروس برگزار گردد.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی