• 1402/08/23 - 11:04

واحد واکسیناسیون هاری در شهر بهرمان افتتاح شد

به همت مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان و شورای اسلامی شهر بهرمان واحد واکسیناسیون هاری در مرکزخدمات جامع سلامت شبانه روزی شهید باهنر  بهرمان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ صبح امروز با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه علوم‌پزشکی شهرستان رفسنجان و شهر بهرمان واحد واکسیناسیون هاری در مرکزخدمات جامع سلامت شبانه روزی شهید باهنر  بهرمان  با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال افتتاح شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان؛ دکتر علیرضا عرب علیدوستی، در مراسم افتتاح این واحد گفت: سالانه بیش از 250 مورد گزش توسط سگ ها و حیوانات خانگی در منطقه نوق اتفاق می‌افتد، که می‌بایست فرد گزیده شده به بیمارستان علی‌بن ابیطالب (ع) رفسنجان جهت تزریق واکسن هاری مراجعه کند، حال با راه‌اندازی این واحد در شهر بهرمان از تردد افراد جهت واکسینه شدن به رفسنجان جلوگیری می‌شود.
 در پایان این مراسم از شهردار، شورای شهر بهرمان و پرستاران مرکز خدمات درمانی شهید باهنر بهرمان با اهدا لوح تقدیر قدردانی شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه