• 1399/06/01 - 11:14

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت روز پزشک

دکتر علی اسماعیلی ندیمی با ارسال پیامی روز پزشک را به پزشکان مدافع و ایثارگر سلامت شهرستان رفسنجان و انار تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت روز پزشک

بسمه تعالی

امسال روز پزشك در حالي فرا رسيد كه عزا دار از دست دادن مردان و زنان بزرگي از جامعه پزشكي هستيم. در طول بحران كرونا از مجموع جانباختگان عرصه سلامت، ٦٠درصد از جامعه پزشكي هستند و براستي كه چه صبورانه و استوار در وسط معركه بحران پاي سوگند خود ايستادند و رفتند ، روحشان شاد.همكاران عزيزم ماههاي سختي را گذرانديم و همچنان در اوج بحران، كشور و مردم بیمار نيازمند فكر ، تصميم و عمل درست شما هستند . اینجانب از زحمات بی دریغ شما پزشکان گرانقدر سپاسگزاری می کنم. امید است با توکل بر خداوند متعال سلامت و پیروز باشید.

✍دکتر علی اسماعیلی ندیمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان