• 1400/09/16 - 12:38

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت روز دانشجو

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار جهانی، ۱۶آذر، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان عزیز تبریک گفت.

💠 در زمینه‌ی مسائل علمی باید دنبال قله بود؛ که این، توجه شما را به درس خواندن و خوب درس خواندن باید نتیجه بدهد

《مقام معظم رهبری》

دانشجو، واژه ای مقدس و مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است. دانشجو، اقیانوسی موج خیز از عطش دانش و تشنگی معرفت است که همیشه با نشاط و افتخار به امید فردایی روشن می جوشد و می خروشد.

شانزدهم آذر یادآور به خاک و خون کشیدن دانشجویانی است، که با شهادت خود به جهانیان فهماندند ایرانیان از هر قشری در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان همچون سروی استوار ایستاده اند و همواره مکتب عاشورایی را سرلوحه راه آزادگی و استقلال خود قرار می دهند.

خوشبختانه دانشجویان امروز ما نیز به عنوان گروه مرجع اجتماعی و آینده سازان میهن اسلامی از ظرفیت های بی پایانی برای استمرار پیروزمندانه این حرکت برخوردارند و به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از اقشار فاخر و با ارزشی هستند که مظهر شهامت و سرعت عمل ملت ایران محسوب می شوند.

اینجانب روز دانشجو را به تمامی  دانشجویان بویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، توفیق روزافزون و سرافرازی شما عزیزان را خواستارم.

✍🏻دکتر وحید محمدی شاهرخی       سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

• گروه خبری : اخبار دانشگاه