• 1401/06/01 - 09:06

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت روز پزشک

"دکتر محمدی شاهرخی" سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی بویژه اساتید، اعضاء هیئت علمی و پزشکان شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

یکم شهریور مصادف با سالروز تولد پزشک، حکیم و دانشمند نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا، فرصت مغتنمی است تا از پزشکان ارزشمند این مرز و بوم که طبابت را با حکمت و اخلاق در آمیخته و با روح بلند و دست های شفابخش، دانش و مهارت را صمیمانه در خدمت به مردم و جامعه قرار داده اند، تقدیر گردد.

فرهیختگانی که در تمامی شرایط  دشوار، بحرانی و سرنوشت ساز همواره در خط مقدم خدمت رسانی به جامعه درخشیده اند و بارقه های سلامت، امید و نشاط را در دل هموطنان خود روشن نموده اند.

اینجانب روز پزشک را به تمامی پزشکان عزیز، اساتید گرامی و همکاران ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تبریک و تهنیت عرض نموده، از خداوند بزرگ تداوم خدمات موثر آن بزرگواران را در اعتلای میهن اسلامی مان ایران عزیز مسئلت می نمایم .

✍دکتر وحید محمدی شاهرخی
     سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان