• 1403/02/31 - 10:09

*پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت شهادت شهید خدمت؛ خادم الرضا آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان*

▪️رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پیامی شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس جمهور کشورمان و همراهان ایشان در سانحه بالگرد را تسلیت گفت.
 متن پیام به این شرح است:

إنّا لله وإنّا إلیْه راجعون
شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محبوب و پرتلاش کشور عزیزمان و دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و همراهانشان در پی حادثه دلخراش سقوط بالگرد در مسیر سفر استانی به استان آذربایجان شرقی را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده محترم این شهیدان، آحاد ملت، همشهریان و دانشگاهیان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تسلیت می‌گویم.

شهید خدمت؛ خادم الرضا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در زمره مسئولان تراز انقلاب اسلامی بود که در همه سنگرهای مسئولیت عطر خدمت متواضعانه و روحیه جهادی را با خود به ارمغان می‌آورد.

شهید آیت الله رئیسی در مسیر خدمت به مردم سرافراز ایران اسلامی و حراست از مردم و میهن عزیزمان و آرمان‌های والای اسلامی به شهادت نائل آمد و نامی ماندگار از خود بر جای گذاشت.

به یقین نوشیدن شربت وصال و پوشیدن خلعت ذی قیمت شهادت، پاداش یک عمر اخلاص، مجاهدت، ولایتمداری و خدمتگزاری بود.

*رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان*

┈┈••✾•▪️•✾••┈┈