• 1404/07/23 - 14:49
  • بازدید: 156
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان و ارتقای سلامت دهان؛

طرح سلامت‌محور «وارنیش فلوراید» در مدارس رفسنجان آغاز شد

با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان و ارتقای سلامت دهان؛

طرح سلامت‌محور «وارنیش فلوراید» در مدارس رفسنجان آغاز شد

 

مراسم افتتاحیه طرح سلامت محور «وارنیش فلوراید» با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با حضور فرماندار، مشاور عالی و قائم مقام رئیس دانشگاه، سرپرست معاونت بهداشتی، و جمعی از مسئولین، اموزش و پرورش، دانشگاه و شهرستان در دبستان شهید پورغلامعلی رفسنجان برگزار شد.

 

حسین رضایی؛ فرماندار رفسنجان ضمن قدردانی از معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش شهرستان، بر اهمیت توجه به سلامت دهان و دندان کودکان تأکید کرد و گفت: شیر بهترین نوشیدنی برای حفظ سلامت دندان‌ها است و مصرف نوشابه و شیرینی می‌تواند باعث آسیب جدی به دندان‌ها شود.

 

وی همچنین به دانش‌آموزان توصیه کرد: روزی دو بار و هر بار دو دقیقه مسواک بزنند و پس از مصرف خوراکی‌های اسیدی مانند کیوی و توت‌فرنگی بلافاصله دندانهای خود را شسته و بعد از نیم ساعت دندان‌های خود را مسواک کنند.

 

دکتر مریم میر‌مطلبی؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز در ادامه با قدردانی از اولیای دانش‌آموزان و مسئولین مدرسه، بر اهمیت شادی، تغذیه سالم و رعایت بهداشت دهان و دندان تأکید کرد و گفت: دندان‌ها مانند سایر اعضای بدن نیاز به مراقبت دارند و مصرف میوه، لبنیات و غذاهای سالم بهترین ورزش برای دندان‌ها است.

 

گفتنی است؛ اجرای طرح وارنیش فلوراید با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش‌آموزان و ارتقای سلامت دهان و دندان از مدارس ابتدایی شهرستان رفسنجان آغاز شده است.

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 21590
سحر فرشیدی
خبرنگار

سحر فرشیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید