دستاوردهای بینظیر در عرصه بهداشت با تلاش بهورزان
دستاوردهای بینظیر در عرصه بهداشت با تلاش بهورزان
دکتر وحید محمدی شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دوشنبه7آبان ماه در مراسم گرامیداشت مقام بهورز با تأکید بر نقش کلیدی و ارزنده بهورزان در ارتقای سلامت عمومی جامعه، به کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان در شهرستان های رفسنجان و انار اشاره کرد و از تلاشها برای بهبود شرایط کاری و مالی بهورزان خبر داد.
دکتر وحید محمدی شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، صبح امروز در مراسم گرامیداشت مقام بهورز که در محل تالار فرهنگیان برگزار شد، ضمن اشاره به دستاوردهای کشور در حوزه بهداشت و نقش ارزنده بهورزان، گفت: اتفاقات خوبی در حوزه بهداشت در کشور رخ داده است که نشاندهنده تلاش و پشتکار شما بهورزان است.
وی با اشاره به تعریف رسمی نقش بهورز از سال ۱۳۶۳، افزود: از آن زمان تا به امروز، ما در زمینههای مختلف سلامت به مدارج خوبی دست یافتهایم، به ویژه در زمینه کاهش مرگ و میر مادران باردار که در سه سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان صفر بوده است.
دکتر محمدی شاهرخی همچنین به دستاوردهای دانشگاه اشاره کرد و گفت: دستاوردهای دانشگاه به صورت کتابچه جمعآوری شده که بخش اعظم اتفاقات خوب بدنبال زحمات و پشتکار شما بهورزان بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان همچنین گفت: در زمینه غربالگری سرطان پستان در شهرستان های رفسنجان و انار در راستای برنامه های پیشگیری بسیار خوب عمل شده است و از میانگین کشوری بسیار بالاتر هستیم.
وی به مشکلات مالی دانشگاه اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی نتوانستهاند به صورت مطلوب پاسخگوی نیازهای بهورزان باشند، ولی با توجه به اعتبارات جدید، امیدواریم در آینده پاسخگو نیازهای شما باشیم.
دکتر محمدی شاهرخی در پایان از نقش بهورزان در مناطق مختلف تشکر کرد و گفت: بهورزان در محروم ترین نقاط کشور کار می کنند و یک حسن والای بهورزان اعتماد مردم به آنان است که توانسته اند خود را به عنوان امین مردم معرفی کنند و نقش مهمی در سلامت عمومی ایفا کنند.
وی تأکید کرد: از آنجا که پیشگیری مقدم بر درمان است و می توان بهورزان را به عنوان کادر اصلی درمان برشمرد.
دکتر عباس اسماعیلی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه مراسم ضمن اشاره به اهمیت نقش بهورزان در ارتقای شاخصهای سلامت جامعه، گفت: حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد مسائل مربوط به حوزه سلامت در سطح بهورزها با هزینه پایین قابل حل هستند و پیشگیری در بسیاری از مواقع مهمتر از درمان است.
وی افزود: دستاوردهای حوزه سلامت مرهون تلاشهای شبانهروزی بهورزان است که نجات جان انسانها را هدف خود قرار دادهاند.
دکتر اسماعیلی ادامه داد: چالش فرزندآوری، جوانی جمعیت و سلامت روان، بهویژه در فضای مجازی از جمله مسائل مهمی هستند که باید برنامهریزی صحیح و آموزشهای مستمر برای مواجهه با این چالشها به افراد داده شود.
نظر دهید