• 1401/08/24 - 10:32
  • بازدید: 432
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان:

کمبودهای دارویی مقطعی است

مهسا حسنی پورخبر داد: طی ۶ ماه اول سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۵۰ مورد بازرسی از داروخانه های سطح شهر بعمل آمده و به ۵۰ مورد شکایات مردمی رسیدگی شده است.

 
 
 
 
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی،صبح امروز  معاون غذا و داروی شهرستان اذعان کرد: 
طی ماه های گذشته کمبود داروهای اساسی مورد نیاز بیماران بستری و سرپایی نظیر سرم ها، آنتی بیوتیک ها، اسپری های تنفسی، داروهای پیوند و برخی اقلام دیگر نظیر استامینوفن و ایبوپروفن در کل کشور وجود داشته است. 
 
مهسا حسنی با اشاره به اینکه کمبودهای دارویی علت های مختلفی دارد گفت:  از  موارد کمبود دارو  می‌توان به مشکلات نقدینگی شرکت ها و عدم ترخیص مواد اولیه، عدم وجود تسهیلات برای تولید کنندگان، دپوی مواد اولیه دارویی و مشکلات قیمت گذاری داروها اشاره کرد.
وی توضیح داد: در پی بروز مشکلات ایجاد شده در خصوص نیاز مردم و موجودی داروخانه ها، سازمان غذا و دارو با تلاش های شبانه روزی و برگزاری جلسات متعدد اقداماتی را نظیر بازرسی های میدانی تشدید یافته از شرکت های تولید کننده برای مقابله با احتکار یا دپو، واردات فوریتی، فعال کردن خطوط تولید کارخانه های داروسازی و همچنین پیگیری جهت درنظر گرفتن تسهیلات بانکی انجام داده است و پیش بینی میشود تلاش های سازمان غذا و دارو در طی روزهای آینده به بهتر شدن وضعیت تامین دارو منجر شود و کمبودهای فعلی برطرف و از وقوع کمبودهای آینده جلوگیری شود. 
 
حسنی پور  ادامه داد: ازمردم فهیم  شهرستان رفسنجان درخواست میکنم که با رعایت اصل مصرف منطقی دارو،  از ایجاد کمبودهای القایی جلوگیری کنند، به طور مثال در این فصل برای عفونت های ویروسی از مصرف خودسرانه  آنتی بیوتیک خودداری کرده ، پزشکان را مجبور به تجویز سرم و آنتی بیوتیک نکنند و خودسرانه برای اطفال از داروخانه ها آنتی بیوتیک درخواست نکنند و در نظر داشته باشند با تشخیص پزشک مربوطه می‌توان در برخی شرایط از داروهای جایگزین استفاده کرد که در شرایط فعلی دچار کمبود نیستند. 
 
وی در پایان  تاکید کرد: کمبودهای دارویی مقطعی است.
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا
  • کد خبر : 13802

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید