• 1400/12/07 - 05:33
مسئول کلینیک بارداری زایشگاه نیک نفس خبر داد:

برگزاری کلاس‌های آموزشی آمادگی زایمان و مراقبت‌های پس از آن

کلاس‌های آموزشی آمادگی زایمان و مراقبت‌های پس از آن در زایشگاه نیک نفس برگزار می شود

مسئول کلینیک بارداری زایشگاه نیک نفس خبر داد:

برگزاری کلاس‌های آموزشی آمادگی زایمان و مراقبت‌های پس از آن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان مسئول کلینیک بار داری نیک نفس صبح امروز گفت :
امروزه آموزش و آگاهی بخشی به مادران باردار جهت داشتن زایمان و تولد فرزندی سالم لازم و ضروری به نظر می‌رسد. از این رو، دوران بارداری مناسب‌ترین زمان برای ماما است تا آموزش‌های لازم و اطلاعات کافی را در اختیار مادران باردار قرار دهد.

فروزان سرافرازی خبر داد: ما در مرکز آموزشی و درمانی نیک نفس(زایشگاه نیک نفس)، با درک اهمیت و نیاز زنان باردار به آگاهی و کاهش اضطراب،  دوره‌ی آموزشی آمادگی زایمان و مراقبت‌های پس از آن را برای خانم‌های باردار برگزار می‌کنیم.

وی افزود: در دوره آموزشی آمادگی زایمان و مراقبت های پس از آن، اطلاعات جامع و کاملی در زمینه زایمان، مراقبت‌های قبل و بعد از زایمان، تکنیک‌های تن‌آرامی، الگوهای تنفسی و تمرین‌های کششی، ماساژ و همچنین مراقبت های دوره نوزادی و شیردهی و ماساژ نوزاد آموزش داده می شود.

این کارشناس ارشد مامایی با توضیح این که ؛این دوره آموزشی، به صورت رایگان در هشت جلسه برگزار می‌شود  گفت : همسران هم می‌توانند در دو جلسه از آن حضور داشته باشند، همچنین در دیگر جلسات، مادران می‌توانند با یک همراه در کلاس‌های آموزشی و مراقبتی ما شرکت کنند.

وی افزود:علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام در کلاس‌های آموزش آمادگی زایمان و مراقبت‌های پس از آن به کلینیک بارداری زایشگاه نیک‌نفس مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۴۲۵۴۸۵۴ تماس بگیرند.

����روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی  رفسنجان
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه