• 1403/05/26 - 11:46
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به کشور ایران اسلامی

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به کشور ایران اسلامی

دکتر وحید محمدی شاهرخی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با صدور پیامی سالروز بازگشت آزادگان به کشور ایران اسلامی را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی

سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، یادآور صبر، شجاعت و ایثار افرادی است که با اعتقاد راسخ به ارزش‌های اسلامی و ملی، در سخت‌ترین شرایط جان خود را برای دفاع از وطن و آرمان‌ها فدا کردند. این روز گرامی، نماد فداکاری و ایستادگی است که باید همواره در یادها و دل‌های ما زنده بماند.

اینجانب، به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، این روز را به تمام آزادگان عزیز و خانواده‌های محترم آنها تبریک عرض می‌نمایم. امید است با سرلوحه قرار دادن ایثار و فداکاری این بزرگواران، در مسیر خدمت به جامعه و کشور عزیزمان گام برداریم.

به یاد داشته باشیم که همچنان باید ادامه‌دهنده راه این قهرمانان باشیم و با عمل به مسئولیت‌های خود، در راستای اعتلای ایران زمین تلاش کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه