• 1399/06/17 - 14:12

تئاتر خیابانی تخت و آینه به کار خود پایان داد.

مجموعه پروفورمنس گروه هنری آرش که با عنوان" تخت و آینه" باهدف همدلی با کادر درمان که درسطح شهربه مدت یک هفته به راه افتاده بود برای انجام تئاترتخت و آینه امروز صبح به بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) آمدند.

مجموعه پروفورمنس گروه هنری آرش که  با عنوان" تخت و آینه" باهدف همدلی با کادر درمان که درسطح  شهربه مدت یک هفته به  راه افتاده بود برای انجام تئاترتخت و آینه امروز صبح  به بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) آمدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان  صبح امروز تئاتر خیابانی تخت و آینه برای تجلیل از کادر درمان بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) به محوطه این بیمارستان امدند و با اهدای آثار هنری از دکتر علی اسماعیلی رئیس دانشگاه و دکتر موسوی  رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب  و جمعی از پرستاران بخش کرونا این بیمارستان تجلیل کردند.

این تئاتر خیابانی امروز به کار خودپایان داد . و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی با اهدای لوح سپاس از دست اندر کاران مجموعه گروه نمایشی آرش  که به سرپرستی مجید افضلی بود قدردانی کردند.

در این دیدار مسیولین دانشگاه علوم پزشکی و اداره فرهنگ ارشاد و اسلامی حضور داشتند

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان