• 1400/12/22 - 01:17

تقدیراز خیرین منتخب رفسنجان از سوی وزارت بهداشت ،درمان و آموش پزشکی کشور

از خیرین منتخب رفسنجان از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان تجلیل شد.

����به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان ،صبح امروز جلسه ای برای تجلیل از خیرین منتخب رفسنجان و موسسه های خیریه فعال در زمینه شهر بدون دخانیات با حضور رئیس اداره خیرین دانشگاه علوم پزشکی دکتر حمید نجم الدینی  در اتاق کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی  برگزار شد.

����در این جلسه از خانواده های  نظری،  فروتنی، امین، معین و ایرانمنش  با اهدا لوح تقدیر از سوی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی تقدیر به عمل آمد.

����گفتنی است در این جلسه به نمایندگان چهار انجمن مردم نهاد و موسسه خیریه شهرستان از جمله انجمن نیکوتینی های فرانام، موسسه خیریه خیرین گمنام،  انجمن صبح کویر و موسسه خیریه سید الساجدین که در زمینه شهر بدون دخانیات فعالیت  دارند  نیز قدر دانی شد.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه
خانم حسن زاده