• 1399/11/29 - 08:27

ثبت نام بیمه تکمیلی 1399-1400

جهت کسب اطلاعات بیشتر به متن اصلی اطلاعیه مراجعه نمائید.

از منوی سامانه ها--> کارمندان (در منوی سامانه ها)--> قسمت سامانه الکترونیکی
ثبت نام بیمه تکمیلی مراجعه نمایند.

1-شروع قرارداد بیمه تکمیل درمان و همچنین بیمه عمر و حوادث از 1/12/99 لغایت 30/11/1400 به مدت یکسال شمسی می باشد.
2-افرادی که قبلا بیمه بوده اند و اسامی ایشان در لیست آخرین ( پرداختی بهمن ماه 99 ) بیمه تکمیلی درمان بوده است مجدداً تحت پوشش بیمه جدید ( بیمه سینا ) قرار می گیرند و پیامک تمدید (عدم دریافت پیامک دلیل بر تمدید نشدن نمی باشد) دریافت می نمایند.
- لازم به ذکر است تمامی بیمه شدگان می بایست در مهلت تعیین شده شخصا با مراجعه به سامانه الکترونیکی مذکور پس از مطالعه شرایط مربوطه نسبت به ثبت نام ، ویرایش ، بررسی صحت مندرجات و یا حذف اقدام نمایند. بدیهی است پس از پایان مدت اعلام شده تمامی مسئولیت صحت و درستی اطلاعات وارده به عهده شخص بیمه شده می باشد و این مدیریت هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
3-طبق هماهنگی بعمل آمده با مدیریت محترم امور مالی دانشگاه، حق بیمه پرسنل و افراد تحت پوشش (رسمی ، پیمانی ، قراردای تبصره 3 و 4 ) از حقوق فروردین 1400 پرسنل کسر خواهد گردید.
4-پرسنل طرحی ، شرکتی و .... در صور ت تمایل می بایست به نماینده بیمه سینا واقع در خیابان امیرکبیر غربی حد فاصل کوچه 73-75 مراجعه و ضمن دریافت شماره شناسه حساب بیمه سینا نسبت به واریز کل حق بیمه بصورت یکجا (12ماهه) اقدام نمایند.
5-بسیار مهم : پس از پایان زمان ثبت نام هیچگونه درخواست درخصوص ثبت نام ، انصراف و یا هرگونه ویرایش اطلاعات متقاضیان پذیرفته نمی گردد.

6-زمان ثبت نام جدید و یا ویرایش افراد تحت تکفل حداکثر تا تاریخ 20/12/99 می باشد.
7-شرایط اختصاصی به پیوست می باشد حتما مطالعه بفرمایید

8-تمدید نخواهد شد.
* نرخ حق بیمه برای هر نفر725.940ریال تعیین گردیده و تصویر جدول تعهدات به پیوست می باشد .

جهت اطلاع از شرایط اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : اطلاعیه