• 1401/05/21 - 10:11

درمانگاه بیماران سرطانی در رفسنجان ایجاد می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خبر داد: درمانگاه بستری بیماران سرطانی در این شهرستان احداث می شود تا از روند افزایش انواع بیماری های سرطانی جلوگیری به عمل آید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دکتر وحید محمدی شاهرخی عصر امروزدر نشست شورای اداری که با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل فرمانداری رفسنجان برگزار شد اظهار کرد: امیدواریم سفر رییس جمهور به همراه هیئت همراه برکاتی برای استان کرمان داشته باشد.
وی افزود: یکی از خواسته های ما اختصاص بودجه برای مقاوم سازی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان است که در این سفر 20 میلیارد تومان تخصیص یافت.
دکتر محمدی شاهرخی اذعان کرد: همچنین در صدد جذب بودجه 20 میلیارد تومانی جهت راه اندازی درمانگاه بستری بیماران سرطانی هستیم  این بودجه اختصاص یافته است و باید جذب شود.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا