• 1401/06/28 - 10:51
به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی به یاد شهید رضا ابراهیمی پور بهجت نام گرفت

سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی به نام شهید رضا ابراهیمی پور بهجت نامگذاری و از المان شهدای این دانشگاه رونمایی شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان؛دکتر وحید محمدی شاهرخی در مراسم تقدیر
از خانواده شهید ابراهیمی پور بهجت در اولین
روز از هفته دفاع مقدس ضمن‌ قدردانی از حمایت های شورای شهر گفت :
دانشگاه علوم پزشکی شهدای زیادی را به انقلاب‌ تقدیم کرده است و جانبازان زیادی به یادگار از این جنگ داریم  که بی شک اگر دعای خانواده ها و خواست خدا نبود نمیتوانستیم پیروز میدان باشیم.
دکتر محمدی شاهرخی ادامه داد: هدیه هایی جنگ به انقلاب هدیه کرد که سبب شد ما ایرانی ها در دنیا به خودباوری برسیم،
و امروز دارای تجهیزات جنگی و تولید علم جایگاه ممتازی است.
محمدی شاهرخی با اشاره به جایگاه والای شهیدحاج قاسم سلیمانی در بین مردم و جهانیان ادامه داد:
باید حواسمان باشد تا اتفاقات خوبی که توسط نظام انجام شده است دستخوش حیله های دشمن نشود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان راه اندازی دستگاه ام ار ای را یادآور شد و تصریح کرد: این دستگاه که دولت خدمتگزار با ۸ میلیارد در خدمت مردم گذاشت، چون نمایندگان شرکت تولید کننده دستگاه ام آر آی در ایران نبودند راه اندازی آن تا به امروز طول کشیدو
امروز شاهد بهره برداری از آن با مشارکت خانواده خیر هستیم.

وی همچنین افتتاح خوابگاه ۲۵۰نفره دانشجویی را نیز یادآوری کرد.
محمدی شاهرخی از نامگذاری  سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی به نام شهید ابراهیمی پور بهجت خبر داد و افزود:
شهدای گمنام مظلوم و افتخار این ملت هستند و خرسندیم دانشگاه علوم پزشکی میزبان دو شهید گمنام است و امروز از المان شهدای این دانشگاه رونمایی میشود.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی,اخبار دانشگاه,کرونا