• 1399/02/18 - 14:36
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:

شناسایی 4 بیمار جدید مبتلا به کووید19

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از شناسایی 4 بیمار جدید مبتلا به کووید19 خبر داد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از شناسایی  4 بیمار جدید مبتلا به کووید19 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دکتر جمالی زاده گفت از دیروز تا امروز 18 اردیبهشت ماه  4 مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس که دو آقای 31 و 47 ساله و دو خانم 31 و 52 ساله بودند شناسایی شد.

وی افزود با مثبت شدن تست این 4 نفر مجموع  تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا ویروس در رفسنجان و انار به 115 نفر رسید که به تفکیک 51 نفر مرد و 64 نفر زن بوده اند و از ابتدا تا کنون 557 نمونه ارسالی به آزمایشگاه  داشته ایم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد که ویروس کرونا هنوز از بین نرفته است و همچنان به مردم توصیه می شود نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و از حضور در تجمعات و میهمانی ها پرهیز شود.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی