• 1399/03/11 - 14:10
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:

شناسایی 7 بیمار جدید مبتلا به کووید19

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از شناسایی 7 بیمار جدید مبتلا به کووید19 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دکتر جمالی زاده گفت: از دیروز تا امروز 11 خردادماه ماه 7 مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس که سه آقای 29،36 و 85 ساله و 4 خانم 27،45،56 و 60 ساله بودند در رفسنجان و انار شناسایی شد.

وی افزود: با مثبت شدن تست این 7 نفر مجموع  تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا ویروس در رفسنجان و انار به 171 نفر رسید که به تفکیک 83 نفر مرد و 88 نفر زن بوده اند و از ابتدا تا کنون 1138 نمونه ارسالی به آزمایشگاه داشته ایم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد که ویروس کرونا هنوز از بین نرفته است و همچنان به مردم توصیه می شود نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

*لازم به ذکر است مورد مثبت مبتلا به کرونا در روز گذشته به علت تشابه نام، مرد اعلام شده بود که یک خانم 75 ساله بوده است.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی