• 1398/12/29 - 10:32
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خبرداد:

دکتر جمالی زاده گفت، غربالگری ۹۰ درصد از خانوارهای رفسنجان و انار از طریق بیماریابی خانه به خانه انجام شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی رفسنجان گفت:  طرح بسیج مقابله با کرونا از طریق بیماریابی خانه به خانه در رفسنجان و انار در حال اجراست و تا کنون غربالگری ۹۰ درصد از خانوارها در این شهرستان ها انجام شد.

دکتر احمد جمالی زاده با اشاره به اینکه طرح بسیج مقابله با کرونا از طریق بیماریابی خانه به خانه به صورت تماس تلفنی پرسنل بهداشتی با سرپرستان خانوار در رفسنجان و انار  انجام می شود افزود: در این طرح پرسنل بهداشتی پس از تماس با یکی از اعضای خانواده که یکی از والدین می باشند در خصوص وضعیت بیماری در آن خانواده (وجود بیمار تب دار ) سوال می شود.
وی تصریح کرد: همچنین آموزش های مورد نیاز شامل ضدعفونی کردن خانه، شستشوی مرتب دست ها، نحوه ضد عفونی کردن سطوح در منزل و نکات مهم در هنگام خریدهای منزل را ارائه می دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: همچنین در مورد اینکه آیا در هفته های گذشته مسافرتی به خارج از شهرستان داشته یا نه و آیا مهمانی از شهرهای دیگر به منزل آنها آمده یا نه پرسیده می شود و در صورت وجود موارد مشکوک، تماس و پیگیری بعدی تا رفع احتمال خطر صورت خواهد گرفت.
دکتر جمالی زاده از تمامی شهروندان محترم که در این طرح نهایت همکاری را با پرسنل بهداشتی داشته اند تشکر و قدر دانی کرد.

• گروه خبری : اخبار روابط عمومی