• 1401/06/12 - 10:15

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی ارشد

مراحل ثبت نام و پذیرش مجازی دانشجویان کارشناسی ارشد 1402-1401

با عرض تبریک سال تحصیلی 1402-1401 به دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی امور تحصیلی لطفاً براساس مراحل ذیل اقدام نمائید و دستورالعمل ها را هم مطالعه فرمائید.

زمان ثبت نام مجازی 1401/06/20 تا 1401/06/23 می باشد.

زمان تحویل مدارک به صورت حضوری: 1401/07/09 تا 1401/07/11 می باشد.

آدرس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:
رفسنجان - بلوارم امام علی (ع) - سازمان مرکزی - ساختمان شماره 4 آموزش کل - خانم اسماعیل خانی

مراحل ثبت نام و پذیرش مجازی دانشجویان کارشناسی ارشد 1402-1401

مرحله 1 -

مدارک ذیل را جهت بارگذاری در سایت آماده و از تمام آنها اسکن با فرمت jpg با حجم حداقل 300 kb تهیه نمائید و در نهایت جهت ثبت نام به لینک http://sama.rums.ac.ir ( مرحله 2) مراجعه نمائید.
1-1- تمام صفحات شناسنامه
1-2- کارت ملی
1-3- اصل مدرک تحصیلی کارشناسی
1-4- اصل مدرک تحصیلی کاردانی (در صورت مدرک کاردانی)
1-5- فرم های اداره کل آموزش را از لینک روبرو دریافت، تکمیل، امضا و سپس اسکن تهیه فرمائید.
1-6- کارت پایان خدمت دانشجویانی که کارت معافیت (موارد خاص، پزشکی، جانبازیی و ...) یا پایان خدمت دارند.

مرحله 2-

با ورود به لینک http://sama.rums.ac.ir (سامانه هم آوا) مدارک اسکن شده مرحله اول و اطلاعات خواسته شده در لینک را بارگذاری کنید. پس از انجام فرآیند ثبت نام اینترنتی به پیامهای ارسالی در سامانه که در روزهای آتی پس از تائید مدارک و تائید کارشناس دانشگاه توجه نمائید.
* دانشجوی گرامی پس از ثبت نام کامل و دریافت شماره دانشجویی بعد از اتمام تاریخ های ثبت نام به سایت مراجعه و جهت دریافت پرینت انتخاب واحد اولیه اقدام نمائید .

مرحله 3-

دانشجوی گرامی با تکمیل ثبت نام اینترنتی و دریافت شماره دانشجویی کپی (مدرک تحصیلی کارشناسی، اصل فرم های تکمیل شده و امضاء شده، چهار قطعه عکس، کپی صفحات شناسنامه کامل و کپی کارت ملی و دانشجویان با سهمیه ایثارگری و یا جانبازی و سهمیه استعدادهای درخشان مدارک دال بر سهمیه قبولی، مدرکی دال بر سابقه دو سال بالینی برای رشته مراقبت های ویژه و در صورت پایان طرح کپی پایان طرح ) را با پست سفارشی به آدرس زیر ارسال نمائید و روی پاکت حتماً نام و نام خانوادگی، رشته دانشگاهی و عبارت ثبت نام دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ذکر گردد.

آدرس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان:
رفسنجان - بلوارم امام علی (ع) - سازمان مرکزی - ساختمان شماره 4 آموزش کل - کد پستی 7717933777

تذکر مهم : در صورت عدم ارسال اصل مدارک تا پایان آذر ماه سال جاری، در نیمسال تحصیلی آتی در حکم انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

مرحله 4-

دانشجویان پسر بارگذاری تصویر کارت پایان خدمت، معافیت و یا اقدام به معافیت تحصیلی دانشجویی بر اساسس دستورالعمل ذیل:
1- مراجعه به پرتال جامع سازمان نظام وظیفه به آدرس services.epolice.ir
2- نام کاربری جهت ورود به سایت : کد ملی کلمه عبور : کد 5 رقمی سخا
3- پس از وارد شدن اطلاعات فردی شما در این صفحه نمایش داده می شود
4- برای ثبت معافیت دانشجویی می بایست از مسیر وظیفه عمومی __ درخواست___ ثبت درخواست
وارد صفحه ثبت درخواست شوید و معافیت تحصیلی دانشجوی داخلی را انتخاب و کلید افزودن را بزنید، وارد صفحه ثبت درخواست میشوید . سپس مراحل ثبت نام را کامل نمایید.
درخواست ثبت شده شما در قسمت فهرست وضعیت های درخواست قابل مشاهده می باشد.
جهت اطلاعات بیشتر از چگونگی مراحل ثبت درخواست معافیت تحصیلی می توانید به سایت زیر مراجعه و از فایل ویدیویی مربوطه استفاده نمایید: vazifeh.epolice.ir
آیکن آموزش ___ فیلم آموزشی راهنمای ثبت معافیت تحصیلی داخل کشور (اینترنتی)

توجه : دانشجویانی که کارت معافیت (موارد خاص، پزشکی، جانبازی و ...) یا پایان خدمت دارند، نیازی به تکمیل مراحل فوق نداشته و بایستی تصویر کارت معافیت یا پایان خدمت خود را در سایت بارگذاری نمایند.

دستورالعمل دانشجویان شهریه پرداز:
دانشجویان شهریه پرداز پس از ثبت نام مجازی و مشاهده مبلغ شهریه موظفند شهریه نیمسال اول خود را از طریق سامانه هم آوا به صورت آنلاین حداکثر تا پایان مهرماه 1400 نسبت به پرداخت 50 % شهریه و تا شروع امتحانات پایان ترم مابقی هزینه را تسویه نمایند.

لینک های مرتبط:
1- سامانه نوید http://rumsnavid.vums.ac.ir و یا وبسایت دانشگاه -سامانه ها- قسمت دانشجویان - سامانه نوید
جهت ورود به صفحه شخصی : نام کاربری( شماره دانشجویی)و رمز عبور sp123456

email.com@شماره دانشجویی (نام کاربری)

ضمنا تمامی کلاسهای کارشناسی ارشد به صورت حضوری برگزار می گردد .

• گروه خبری : اطلاعیه